K1 i Boks

Logan Paul nije se niti oznojio! Dobio je Danisa diskvalifikacijom, na kraju nastala velika makljaža u ringu

Logan Paul

 WILL MATTHEWS/PA IMAGES/PROFIMEDIA Will Matthews/pa Images/profimedia
Danis je više puta udario zaštitare nego Paula

Sve ono što je prethodilo ovoj borbi pokazalo se totalno suprotnim. Koliko god je Dillon Danis maltretirao Paula na društvenim mrežama, toliko je batina dobio u ringu. Štoviše, broj udaraca koji je bacio manji je od broja objava na društvenim mrežama prije meča.

Za prvu rundu samo treba reći da je Danis cijelo vrijeme imao "dupli deck", to jest konstantno je držao blok, a teško se sjetiti je li uopće bacio udarac ako ne računamo klinč. Paul je bio taj koji je bacao udarce, dok se njegov protivnik samo držao defenzivno i vjerojatno ga htio izmoriti. Ništa se pretjerano nije promijenilo niti iduću rundu, osim što je publika počela zviždati zbog nedostatka akcije. To se promijenilo pola minute prije kraja kada je Paul agresivno nasrnuo na Danisa i ispalio kanonadu udaraca, ali potonji je uspio preživjeti taj nalet i ući u treću rundu.

Početkom treće runde Danis je nastavio izgledati kao boksačka vreća te mu je plan ostao isti - izmoriti Paula. U jednom trenutku samo se bacio na pod, napravio takozvani "guard pull" i priskrbio si još više mržnje od strane publike. Paul je nastavio raditi što je radio i ostatak meča te kročio prema laganoj pobjedi. Četvrta runda napokon je, barem prividno, donijela nešto obostrane akcije jer je i Danis počeo bacati udarce, ali nije dugo trebalo da se vrati u "stojeći fetus položaj". Krajem runde Paul je opet malo jače nasrnuo, a kad je zazvonilo za kraj, Danis ga je uhvatio u giljotinu, ali morao ga je pustiti. Priznajemo, mislili smo da će to napraviti i ranije.

Ako je plan bio izmoriti Paula, onda je logika nalagala da Danis napokon krene jer nije imao šanse pobijediti odlukom sudaca. Ipak, tu logike nije bilo. Paul je bio taj koji je napadao kao da lovi nokaut dok se Danis nastavio sramotiti svojim pristupom. Kad je ova runda završila, htio se unijeti Paulu u lice i počeo mu je prijetiti, ali razdvojen je. "Još samo tri minute ove muke", sigurno je ovo imao u mislima. Naravno, ako je itko pomislio da je nešto značajno napravio u zadnjoj rundi - nije. Kad smo mislili da je sve gotovo, hrpa ljudi uskočila je u ring te je izbila masovna tučnjava, a tužno je da je Danis bacio više udaraca prema zaštitarima u toj sekvenci nego prema Paulu u cijeloj borbi.

Na kraju je Paul slavio diskvalifikacijom, a nakon borbe je izjavio:

"Za sve kojima je teško u životu - sve će biti dobro! Conore (McGregor)! Izbio sam tvoju k****u! Dat će mi cijeli honorar! Vraćam se u WWE, želim titulu!"

Sada nas čeka glavni meč večeri, a nadamo se da će biti zanimljiviji od ovog..

Linker
29. travanj 2024 19:08