K1 i Boks

Majka Jakea Paula prestrašila se kad je vidjela snimke s treninga Mikea Tysona: ‘Mike izgleda veliko i strašno, nikako joj se ne sviđa‘

Jake Paul i majka

 Instagram (pam Stepnick)
Meč između njega i Tysona bit će profesionalni, tako da će i Mike vjerojatno biti jako motiviran da mu poraz od Jakea Paula ne ostane zauvijek zapisan među profesionalnim mečevima

Nešto više od dva mjeseca ostala su do okršaja između Jakea Paula i Mikea Tysona. U jedanaestom mjesecu ove godine, gledat ćemo meč kojega su mnogi okarakterizirali kao nepotrebnog, no interesa za njim očigledno ima jer je organiziran i po drugi put nakon što se iz prvog povukao Mike.

Iako ima 58 godina, Mike na snimkama s treninga koje objavljuje, izgleda zaista jako dobro. Dojam je kao da i dalje posjeduje solidnu brzinu i tehniku, a to je nedavno vidjela i majka Jakea Paula. Jučer je Paul ispričao da se jako prepala za njega kada je vidjela Tysonove snimke s treninga:

‘‘Moja mama je zapravo jako uplašena. Konstantno me ispituje jesam li spreman, ispituje moj tim jesam li spreman i njoj se nikako ne sviđa što ću nastupiti u ovom meču. Mike izgleda veliko i strašno. Njegovi videi na Instagramu su strašni. Ona to stalno gleda i nikako joj se to ne sviđa‘‘, priznao je Paul za talkSPORT.

Dotaknuo se i činjenice da će u ovom meču zaraditi vrtoglavih 40 milijuna dolara:

‘‘Nije uopće loše, čovječe, ne mogu vjerovati. Već sam nadmašio sva očekivanja koja sam imao od sebe u boksu i u životu. Odrastao sam u radničkoj obitelji i nisam imao pojma kako izgleda ovaj svijet‘‘, rekao je.

Meč između njega i Tysona bit će profesionalni, tako da će i Mike vjerojatno biti jako motiviran da mu poraz od Jakea Paula ne ostane zauvijek zapisan među profesionalnim mečevima. Kako god, mnogi smatraju da će razlika u godinama presuditi, a hoće li tako biti, saznat ćemo u jedanaestom mjesecu.

Linker
12. rujan 2024 11:12