K1 i Boks

Martin Bakole nokautirao Usyka na sparingu? Trener tvrdi: ‘Svi dobro znaju što se dogodilo u Abu Dhabiju‘

Oleksandr Usyk i Martin Bakole

 Sky Sports
Oko Martina Bakolea se uvijek hvataju priče oko sparinga, no pitanje je koliko je od svega toga istina. Boksač je to koji je u svojih 20 profesionalnih nastupa poražen samo jednom

Nekad u bližoj budućnosti gledat ćemo okršaj za apsolutnog prvaka teške kategorije između Tysona Furyja i Oleksandera Usyka, a sada su sve oči uprte u Furyja i njegov subotnji meč protiv Ngannoua. Nadat ćemo se da u meču neće doživjeti neku ozljedu koja će spriječiti ovaj meč protiv Usyka, a očekuje se da će to biti lagana večer za njega.

Usyk je ovoga ljeta boksao protiv Daniela Dubiosa kojeg je i pobijedio prekidom, te uz brojne kontroverze koje su uslijedile, ipak možemo reći da je Usyk bio za klasu bolji boksač te večeri. No, jučer je u javnost dospjela jedna zanimljiva informacija. Billy Nelson, trener Martina Bakolea, tvrdi da je njegov boksač nokautirao Usyka na sparinzima u Abu Dhabiju:

‘‘Martin Bakole itekako zna kako se treba nositi s Oleksandrom Usykom. Mislim, opće je poznato da je Martin nokautirao Usyka na njihovom sparingu u Abu Dhabiju‘‘, rekao je Nelson za Boxing Social.

Dotaknuo se nadolazećeg meča između Usyka i Furyja:

‘‘Ja uvijek kažem da je Tysonov IQ fenomenalan, te ono što Anthony Joshua nije uspio učiniti, Tyson Fury će učiniti. Skratit će distancu i držati ga na konopcima, gađati mu tijelo, kretati se unutra-van, dakle sve ono što Anthony Joshua nije uspio učiniti‘‘, osvrnuo se.

Oko Martina Bakolea se uvijek hvataju priče oko sparinga, no pitanje je koliko je od svega toga istina. Boksač je to koji je u svojih 20 profesionalnih nastupa poražen samo jednom, i to od Michaela Huntera, a za sada nema službeno ugovoren sljedeći meč.

Linker
18. svibanj 2024 02:00