K1 i Boks

Menadžer Tysona Furyja: ‘Saudijci će nam svima uljepšati Božić, to je jedino što ću izjaviti!‘

Oleksandr Usyk i Tyson Fury

 Screenshot (youtube, Bt Sport Boxing)
Očito je da se opet pokušava ugovoriti meč Furyja i Usyka

Obožavateljima boksa moglo bi se oprostiti što su izgubili vjeru da će se borba za ujedinjenje svih teškaških pojaseva između Oleksandra Usyka i Tysona Furyja ikada stvarno dogoditi. Više smo puta svjedočili neuspjelim fazama pregovora koje su se već dogodile i obostranih ​​optuživanja u javnosti koja su trajala mjesecima između ove dvije strane.

Međutim, Furyjev menadžer, Spencer Brown, dao je naslutiti da bi moglo doći do pozitivnog ažuriranja dugo očekivanog okršaja pred kraj ove godine.

Iako je bio škrt oko bilo kakvih detalja dok je gostovao u The Fight With Teddy Atlas, čini se da je "bacio bubu u uho" da su u tijeku pregovori o borbi Furyja i Usyka u Saudijskoj Arabiji.

"Ne mogu otkriti ništa što se trenutačno događa, ali ako imate božićni popis želja s jednom borbom koju želite vidjeti u teškoj kategoriji, to bi se vrlo lako moglo dogoditi. Reći ću samo: Saudijci će svima uljepšati Božić!"

Podjela sredstava, klauzule o mjestu i revanšu samo su neki od problema koji su uzrokovali propast borbe početkom godine, a neki promatrači smatraju odgovornim "Gypsy Kinga" koji nije popuštao Ukrajinčevim zahtjevima, a prema nedavnim izjavama ne bismo trebali očekivati da ovog puta promijeni svoj stav.

Kao dodatak Brownovim ohrabrujućim komentarima, Furyjev promotor Frank Warren također je u nedavnom intervjuu izjavio da je uvjeren da će organizirati borbu između svog štićenika i Usyka.

Furyjev ekshibicijski okršaj s MMA zvijezdom Francisom Ngannouom, koji će se sljedećeg mjeseca održati u Rijadu, nije bio posebno dobro primljen među boksačkim fanovima, no sve bi mu uskoro bilo oprošteno ako doista dođe do povijesnog obračuna s Usykom.

Linker
27. travanj 2024 23:25