K1 i Boks

Michael Bisping prognozira meč između Furyja i Ngannoua: ‘Bit će razbijen, on ne može boksati s njim!‘

Tyson Fruy i Francis Ngannou

 Frederic J. Brown/afp/profimedia, Pa Images/Alamy/Alamy/Profimedia
Kako borba bude odmicala, Ngannouu će biti sve teže jer ni u UFC-u nije pokazao da mu je kondicija na zavidnoj razini

Idućega mjeseca nas čeka novi nastup Tysona Furyja, a radi se naravno o meču protiv Francisa Ngannoua. Nije to ono što smo svi željeli, odnosno meč za apsolutnog prvaka teške kategorije, no izgleda da ćemo se morati zadovoljiti i ovakvom borbom. Bit će ovo profesionalni debi za bivšeg UFC-ovog prvaka, a bit će zanimljivo vidjeti kakao će izgledati u ringu.

Uz pomoć legendarnog Mikea Tysona će Ngannou pokušati šokirati svijet, iako su rijetki oni koji misle da tu Ngannou ima bilo kakve ozbiljnije šanse. Francis se na te komentare ne obazire jer će konačno ostvariti svoj san, ali i ono zbog čega je u prvom planu napustio UFC. Nekoliko je puta rekao da može nokautirati Furyja, a mi možemo samo reći da ćemo sve vidjeti idućega mjeseca.

Jedan od onih koji smatraju da Ngannou nema što tražiti s Furyjem u ringu jest i UFC-ov komentator i analitičar, Michael Bisping. Iako poštuje Francisa, ipak ne vjeruje u kompetitivnost ovoga meča:

‘‘Ngannou će biti razbijen. To nije nikakvo nepoštovanje prema Francisu, Francis je odličan. Kao UFC borac je bio jako dobar, ali on ne može boksati s Tysonom Furyjem. Tyson Fury je fenomenalan boksač, preko dva metra visok, brz, ima odlične finte i tehniku. Sve mu je briljantno‘‘, rekao je Bisping za Eventful Lives.

Najveća Ngannouova šansa u ovom meču jest neki težak udarac u prvim rundama i nokaut, iako je to teško zamisliti. Kako borba bude odmicala, Ngannouu će biti sve teže jer ni u UFC-u nije pokazao da mu je kondicija na zavidnoj razini.

Linker
01. svibanj 2024 22:18