K1 i Boks

Nastavljaju se repovi nakon borbe KSI-ja, protivnik izrazito bijesan: ‘Ovo je odvratno, trebao je biti diskvalificiran!‘

Joe Fournier

 SCREENSHOT (INSTAGRAM, @JOEFOURNIER)
Fournier je kasnije objavio sliku udarca te napisao: ‘To je lakat, a ne šaka!‘

Joe Fournier se planira žaliti na svoj poraz nokautom od KSI-ja u glavnom događaju Misfits Boxing 7. Fournier je u subotu objavio story na Instagramu u kojem je osudio KSI-ja i boksačku promociju influencera jer nisu proglasili službeni rezultat diskvalifikacijom.

U sekvenci koja je dovela do nokautiranja, činilo se da je KSI pogodio Fournierovu bradu svojim laktom, prekršaj koji bi vjerojatno rezultirao gubitkom za influencera koji je postao boksač. Umjesto toga, KSI je proglašen pobjednikom nakon što se Fournier srušio na pod bez svijesti.

“Znao sam da će u borbi s promotorom svaka radnja biti u njegovu korist, ali nazvati ovo nokautom umjesto diskvalifikacijom nakon namjernog udarca laktom je odvratno!!! U ponedjeljak ćemo se žaliti na ovu odluku i nadam se da će oboje [Misfits Boxing i Professional Boxing Association] učiniti pravu stvar i pokazati svoj integritet prema boksačkom sportu!!", Fournier je napisao na Instagramu.

image

Joe Fournier ig

SCREENSHOT (INSTAGRAM, @JOEFOURNIER)

Kasnije je objavio sliku udarca te napisao: "To je lakat, a ne šaka!"

image

Joe Fournier ig

SCREENSHOT (INSTAGRAM, @JOEFOURNIER)

Kao što je Fournier primijetio, Udruga profesionalnih boksača, "third-party" organizacija sa sjedištem u Velikoj Britaniji, bila je zadužena za reguliranje događaja. Službenici Misfitsa nisu bili odmah dostupni za komentar.

Borba KSI protiv Fourniera promovirana je kao ekshibicijska borba za naslov Misfits Boxing kruzer pojas koji drži KSI. Nakon nokauta, KSI se suprotstavio Tommyju Furyju u ringu, zamalo izazvavši metež kada su službene osobe intervenirale.

Linker
20. travanj 2024 04:06