K1 i Boks

Ngannou odao priznanje Dani Whiteu: ‘Da nije bilo njega, ne bih bio ovdje. Sve se savršeno odvilo‘

Francis Ngannou

 AA/ABACA/ABACA PRESS/PROFIMEDIA Aa/abaca/abaca Press/profimedia
Ngannou će u dvije borbe zaraditi 30 milijuna dolara, puno više no u UFC-u

Francis Ngannou iznenađujuće je zahvalio šefu UFC-a Dani Whiteu zbog toga kako se odvija njegova borilačka karijera. Ngannou je napustio svoj UFC-ov pojas u teškoj kategoriji i promociju prošlog siječnja u pokušaju da se posveti boksu. Odluka se pokazala mudrom jer je Ngannou pokazao zapanjujuću izvedbu u ringu prošlog listopada protiv Tysona Furyja, a za tjedan dana ide na Anthonyja Joshuu.

Ngannou će u dvije borbe zaraditi 30 milijuna dolara, što je znatno više nego što mu je zajamčeno za novi ugovor s UFC-om. White je bio kritičan prema "Predatorovoj" odluci da napusti UFC i nije vidio budućnost za njega u boksu, ali Kamerunac bi si sada mogao osigurati borbu za naslov svjetskog prvaka ako pobijedi Joshuu.

"Nije me briga, prije i poslije Dane Whitea moj život teče dalje i mislim da mi se danas život odvija prilično dobro. Nemam nikakve brige i zapravo sam mu zahvalan jer bez prekida naše veze ne bih bio ovdje i radio to što radim. Bez njega koji radi stvari na način na koji je radio, ja ne bih bio ovdje. Za mene je to ispalo sasvršeno, pa se ne mogu žaliti. Ja sam pobjednik u ovoj situaciji", kazao je Ngannou za Mirror.

Za osam dana saznat ćemo i kako će se odviti meč s Joshuom, no kao što smo i ranije pisali, jedna stvar je sigurna: Ngannou je prešao igricu!

Linker
27. travanj 2024 03:43