K1 i Boks

Ništa od borbe Joshue i Furyja! Tyson se javio: ‘On je idiot i kukavica, zaboravite taj meč‘

Fury i Joshua

 Screenshot (youtube, Jd Official, Bt Sport Boxing)
Postavio im je ultimatum da potpišu ugovor do danas do 17:00 sati, no nisu to napravili

Tyson Fury je ovih dana na neki način Anthonyja Joshuu i Eddiea Hearna ‘ucjenom‘ pokušao nagovoriti da potpišu ugovor za njihov međusobni obračun kojeg su ovog mjeseca verbalno dogovorili. S obzirom da je Fury da ultimatum da potpišu ugovor do danas u 17, to se nije dogodilo i sada izgleda da nećemo gledati ovaj teškaški meč.

Anthony Joshua prošlog je mjeseca po drugi puta poražen od odličnog Oleksandra Usyka te pojaseve nije vratio u svoje vlasništvo. Fury je samo čekao taj trenutak i gotovo odmah prozvao Joshuu, na što je prvotno ovaj i pristao.

No, dojam je da se Hearnu i Joshui ne sviđa takav bahati pristup od strane Furyja koji im je u nekoliko navrata postavio ultimatum da potpišu ugovor, a zadnji je bio do danas u 17:00. Joshua ugovor nije potpisao, a na svom Instagram profilu je Fury rekao:

‘‘Službeno je. Dan D je došao i prošao. Prošlo je 17:00 sati a ugovor nije potpisan. Službeno je i gotova priča sa Joshuom. Sada je sam vani na hladnoći sa čoporom vukova. Zaboravite to, on je idiot i kukavica‘‘, rekao je Fury.

Jučer smo prenijeli vijest kako je Joshua ipak pristao na takav ultimatum od strane Furyja, no rekao je kako to nije samo do njega nego do odvjetnika i pravnog tima, ali da svakako prihvaća borbu. O tome više pročitajte OVDJE.

Iako se sad ne zna što je sljedeće za Furyja, šteta je ukoliko je ovo stvarno istina. Ukoliko se Fury ne želi boriti protiv Usyka, opcija je i Mahmoud Charr koji ga je već nekoliko puta prozvao, ali i Derek Chisora s kojim je Fury ranije ‘zaratio‘.

Linker
19. travanj 2024 23:46