K1 i Boks

(VIDEO) Francis Ngannou dobio je službenu pjesmu uoči borbe s Furyjem! U spotu se pojavljuje i Cristiano Ronaldo

Francis Ngannou

 AMY KAPLAN/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA Amy Kaplan/zuma Press/profimedia
Spot možete pogledati i poslušati na dnu članka

Dok se priprema za profesionalni boksački debi protiv "Gypsy Kinga", Tysona Furyja, Francis Ngannou dobio je službenu pjesmu! Ovog petka objavio je spot u suradnji s Top Ranked Boxingom, a pjesma se zove "Pepper".

Pojavljuju se i reperi Lil Baby i Flowdan te DJ Skrillex, a cijeli spot moći ćete pogledati na dnu teksta. Zanimljivost je i "cameo" jednog od najvećih nogometaša svih vremena, Cristiana Ronalda, što možda i ne treba čuditi s obzirom na to da je on igrač Al Nassra, nogometnog kluba iz Rijada gdje će se i održati ova borba.

Boksački meč između Furyja i Ngannoua ugovoren je na 10 rundi i radi se o profesionalnom boksačkom meču, iako Furyjeva WBC titula u teškoj kategoriji neće biti u pitanju, samo omjer pobjeda i poraza.

Fury se još nije borio ove godine, a posljednji put kada je ušao u ring, obranio je WBC pojas u prosincu 2022., pobjedom tehničkim nokautom nad Derekom Chisorom u Londonu.

Ngannou se nikada nije borio u boksačkom meču, ali ima veliko iskustvo u MMA-u. "Predator" ima 20 profesionalnih MMA borbi, a svi koji ovo čitaju vjerojatno znaju da je bio prvak UFC-a u teškoj kategoriji

Nakon gotovo cijele godine pauze, Ngannou je napustio svoju titulu i napustio promociju ranije ove godine. U svibnju je potpisao revolucionarni ugovor s PFL-om koji mu je dao kapital i vodeću ulogu u promociji, kao i slobodu da se bavi boksom, što će i iskoristiti za dva tjedna. Do tad, slušajte pjesmu!

Linker
03. svibanj 2024 05:25