K1 i Boks

Pogledajte Babićev nokaut i poslušajte što je izjavio nakon meča: ‘Zadnja godina je bila pakao...‘

Alen Babic 

 PHILIP SHARKEY/TGS PHOTO/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA Philip Sharkey/tgs Photo/shutterstock Editorial/profimedia
Hrvatski boksač Alen ‘Savage‘ Babić je maestralnom izvedbom danas doživio svojevrsni preporod

Alen "Savage" Babić (12-1, 11 KO) je upisao dvanaestu profesionalnu pobjedu. Nakon dominacije i demoliranja u 6. rundi tehničkim nokautom je pobijedio britanskog gorostasa Stevea "Dragu" Robinsona (6-3, 4 KO). Moramo priznati da se Britanac pokazao kao čvrsti protivnik koji nije odustajao, ali jednostavno se nije mogao oduprijeti tempu kojeg je naš Alen Babić nametnuo. Za detaljni tekstualni opis meča, pritisnite ovdje.

"Hvala svima na dolasku, na kraju sam završio u ‘championship‘ rundama. ‘Ring rust‘ izveda, ali zadovoljan sam. On je primio nekoliko baš teških udaraca i za to mu skidam kapu" rekao je Babić neposredno nakon meča za britanski Sky Sports te se nadovezao: "To je bio horor. Zadnja godina je bila pakao, ali stvarno pakao. Hvala Velikoj Britaniji i ljudima koji su mi dali ovu šansu. Volim vas."

"Lako je raditi s njim, što mu kažete to i radi. Nisam htio mijenjati ‘Savagea‘, radili smo dobro zadnjih 10 tjedana" rekao je novi Babićev trener Irac Paschal Collins.

"Tko god želi može se boriti sa ‘Savageom‘. Dajte mi tjedan dana i vraćam se u ring" rekao je preporođeni Alen Babić. "Najbitnije da mi se vratila samouvjerenost."

Nokaut "Savagea" možete pogledati klikom na link.

Linker
14. travanj 2024 13:37