K1 i Boks

Shakur Stevenson bacio oko na novog protivnika, poručio: ‘On je puno bolji od ovog idiota koji je odustao!‘

Shakur Stevenson

 ELSA/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA Elsa/getty Images/profimedia
Problem je očito bio u raspodjeli zarade

Svjetski prvak u dvije divizije, Shakur Stevenson, otkrio je čovjeka za kojeg očekuje da će se boriti za upražnjenu WBC titulu lake kategorije u studenom nakon što se Frank Martin povukao iz pregovora – i vjeruje da će se ovaj protivnik pokazati jačim testom od "The Ghosta" .

S Devinom Haneyjem koji je prešao u super-laku kategoriju i lišio se svoje WBC titule, Stevensonu, koji je natjecatelj broj jedan, duguje priliku za pojas.

Prvo, činilo se da je suđeno da će se suočiti s bivšom "pound-for-pound" zvijezdom Vasilijem Lomačenkom, ali Ukrajinac se umjesto toga odlučio na neko vrijeme izvan ringa.

Zatim je Frank Martin zaradio poštovanje ljubitelja boksa jer je krenuo u pregovore protiv osvajača srebrne olimpijske medalje iz Rija 2016., s izvršnim direktorom Top Ranka, Bobom Arumom, koji je odredio datum 16. studenog za obračun u Las Vegasu. Međutim, Martin je tada odustao od borbe – koja je navodno bila dogovorena i blizu potpisivanja – ponovno ostavivši Stevensona bez protivnika.

Neporaženi 26-godišnjak sada je otkrio da je Edwin De Los Santos spreman ući kao zamjena, te je ustvrdio da bi mu dominikanski moćni udarač mogao napraviti više problema nego što bi Martin ikad napravio.

"Ovaj borac ima više srca od ostalih i, iskreno govoreći, vjerujem da je bolji borac od idiota koji se ohladio i povukao. Ali gledaj, pritisni me, javit ću se na telefonski poziv, ne klonim se dima, prijeđimo na to (@Edwin De Los Santos).”

Očekuje se da će datum borbe ostati isti, dok Stevenson postavlja svoj cilj da postane svjetski prvak u tri kategorije i preuzme tron lake kategorije.

Linker
02. svibanj 2024 13:30