K1 i Boks

Stipe Miočić dobio bitnu ulogu na vaganju za meč Paula i Woodleya

Stipe Miočić
 screenshot (YouTube, ESPN)
Meč Jakea Paula i Tyrona Woodley dobit će svoju verziju Dane Whitea u liku i djelu Stipe Miočića

U noći s nedjelje 29. kolovoza na ponedjeljak 30. kolovoza, održat će se dugo očekivani boksački meč između Tyrona Woodleya i Jakea Paula. Domaćin je grad odakle braća Paul dolaze, Cleveland, grad čiji je najveći borilački sin ni više ni manje nego Stipe Miočić. I teško je bilo očekivati da bivši UFC-ov prvak nema apsolutno nikakve veze s velikim spektaklom.

"Najgori tip kojeg su mogli odabrati", potvrdio je Stipe svoj zadatak novinaru Marcu Raimondiju s ESPN-a, dodavši: "Jako sam uzbuđen oko toga, još otkako su me pitali jesam li zainteresiran.

Stipe je otkrio kako je uvjeren da će biti uzbudljiv meč te da će završiti prekidom, a otkrio je i kako ima svog favorita. No, nije htio otkriti radi li se o njegovom sugrađaninu Paulu ili o bivšem kolegi UFC prvaku, Woodleyu.

Ovih dana Stipe je također u iščekivanju prinove, odnosno sina Matea, koji bi na svijet trebao doći početkom rujna. Zbog svega toga je trenutno i svoju karijeru stavio na pauzu, no isto tako se nada odmah po ponovno aktivaciji ugovoriti borbu. Najviše bi volio da to odmah bude za titulu prvaka bez koje je u ožujku ostao.

Meč Woodleya i Paula nekako se istaknuo kao vodeći ovotjedni borilački događaj i nekako je sjajno znati da ćemo tamo moći vidjeti i Stipu. S druge strane, mnogi taj meč smatraju lošom promocijom boksa, ali takvi će ujedno biti veliki navijači Woodleya, vođeni nadom da bi poraz Jakea Paula mogao značiti i kraj njegovog egzistiranja na borilačkoj sceni.

Linker
26. travanj 2024 21:44