K1 i Boks

Tyron Woodley strašno je motiviran! ‘Ozlijedit ću Jakea Paula na način koji ne možete zamisliti‘

Tyron Woodley
 Jason Silva/Alamy/Alamy/Profimedia
39-godišnjak tvrdi kako je dosad tajio činjenicu da je nevjerojatno spreman

Bivši UFC-ov prvak velter kategorije Tyron Woodley sve je bliže svom boksačkom debiju koji će odraditi u ranim nedjeljnim satima protiv Jakea Paula, mladog youtubera koji pokušava izgraditi boksačku karijeru. ''T-Wood'' definitivno predstavlja najteži izazov za Paula koji je dosad nokautirao sva tri svoja protivnika, no Woodley je pod velikim pritiskom zbog silnih očekivanja javnosti i fanova koji žele da netko napokon ušutka Jakea Paula. Ipak, Tyron ne sumnja u svoju pobjedu.

''Drago mi je što sam dio ovoga, što ću sudjelovati u svemu ovome. Vidjet ćete Jakea Paula ozlijeđenog na način koji ne možete niti zamisliti. On možda više neće niti htjeti boksati nakon ovoga.'', započeo je Woodley gostujući u MMA Houru te je objasnio važnost svog nastupa i što on zapravo predstavlja.

''Dovoljno sam sazrio te znam kako predstavljam MMA. Predstavljam prave ljude koji imaju svoj stav te su već neko vrijeme u svemu ovome, a njihovi ratni ožiljci dokaz su tome. Brojni su oni koji će stvarno uživati u mome nastupu, gledajući kako moje ruke pogađaju njegovu glavu. Želim izaći tamo i poslužiti kao primjer. Kada u subotu nakon vaganja izbacim svoj ''Champ Champ'' video, kada bude prekasno da se on povuče, tada ćete vidjeti što sam zapravo radio na treninzima. Kada vidite kako sam uništavao na treninzima, cjelokupni mentalitet, trčanje na svim mogućim podlogama, tada će biti prekasno za njega da odustane od borbe. Zato sam tražio klauzulu prema kojoj ne može odustati jer sam znao da bi se to moglo dogoditi kada vidi koliko jako udaram, u kakvom sam stanju uma te kakav je moj borilački IQ. Ukoliko sada odustane, bit će najveća kujica u povijesti industrije ženskih pasa (kujica). Ako se pokuša izvući na COVID, doći ću mu u hotel, zabit ću mu štapić za testiranje u nos i odradit ću sedam testova.'', ispričao je izuzetno motivirani i nabrijani ''T-Wood''.

Dotaknuo se Tyron i oklade koju je dogovorio s mladim youtuberom. Naime, poraženi borac morat će istetovirati ime svog protivnika na tijelo, točnije rečenicu ''I love Jake Paul/Tyron Woodley'' (ovisno o pobjedniku). Tyron kaže kako je spreman tolerirati Jakeu Paulu izbjegavanje tetoviranja, no pod određenim uvjetima.

''Dopustit ću mu pregovore. Ako ne želi tetovažu, morat će mi platiti veliku sumu novca zato što je to njegova oklada i njegova ideja. Ili će odraditi tetoviranje ili će uplatiti veliku sumu novca u moju humanitarnu organizaciju.'', dodao je Woodley.

Čini se kako je 39-godišnji Woodley prepun samopouzdanja i želje da ostavi odličan dojam u boksačkom debiju. Realnost je da bi on kao znatno iskusniji borac trebao pobijediti Jakea Paula te da se neće raditi o nekakvoj senzaciji ukoliko to i ostvari. Međutim, jedan udarac može odlučiti svaku borbu i Tyron Woodley mora i ovoj borbi pristupiti izrazito ozbiljno i bez podcjenjivanja.

Linker
24. travanj 2024 20:35