K1 i Boks

Tyson Fury prvi puta javno otkriva: ‘Supruga mi je imala spontani pobačaj dan prije meča s Usykom. Bila je trudna šest mjeseci‘

Tyson i Paris Fury
 

 BPI/BPI/Shutterstock Editorial/Profimedia
Izgubiti dijete u tako visokom stadiju trudnoće jednostavno je ogromna tragedija

Ranije ove godine, Tyson Fury i Oleksandr Usyk konačno su se sastali u ringu i odradili meč za apsolutnog prvaka u teškoj kategoriji. Odlukom sudaca slavio je odlični Ukrajinac i tako Furyju nanio prvi poraz u profesionalnoj karijeri, a i okitio se titulom apsolutnog prvaka prvi puta nakon Lennoxa Lewisa.

Međutim, ono što je Fury jučer otkrio baca jednu totalno novu sjenu na taj meč. Naime, Fury je jučer otkrio da je njegova supruga, Paris, imala spontani pobačaj samo dan prije meča s Usykom. Da stvar bude gora, bila je trudna čak šest mjeseci:

‘‘Dijete koje je nosila, izgubila je u petak, a meč je bio u subotu. To je bilo usrano. Bila je trudna šest mjeseci. To nije kao manji spontani pobačaj na početku trudnoće. Morala je fizički roditi mrtvo dijete, a bila je sama jer joj je muž bio u stranoj zemlji. Proći to sam, nikako nije dobro‘‘, otvorio se Fury na jučerašnjoj press konferenciji.

‘‘Nisam mogao biti tu s njom u tom trenutku. To mi je teško palo. S tom ženom sam proveo više vremena u životu nego bez nje, tako da je teško bilo ne biti uz nju kad je to prolazila. Kada mi je rekla da ne može doći, znao sam da je neki problem. Imala je visoki tlak. Nije mi htjela ništa reći, ali ja sam svom bratu rekao da sam siguran da je izgubila dijete‘‘, ispričao je mučnu priču.

Na ovo se jednostavno nema što komentirati. Izgubiti dijete u tako visokom stadiju trudnoće jednostavno je ogromna tragedija, a Furyju svaka čast što je uopće pronašao snage ući u taj ring nakon što je saznao vijest.

Linker
24. listopad 2024 17:17