K1 i Boks

Tyson Fury smatra da bi Joe Joyce ‘obrisao pod‘ sa Joshuom: ‘Tu borbu nikad nećemo gledati‘

Joyce i Joshua

 Screenshot (jd Official, Bt Sport Boxing)
‘‘Kralj Cigana‘‘ smatra kako Joshua više ništa ne može ponuditi, a rekao je i da će borbom protiv Usyka zaraditi duplo više novca

Tyson Fury nekoliko je puta prozvao Joshuu i pokušao doći do borbe s njim, no za sada mu to nije uspjelo. Za fanove je u ovom trenutku to i bolje jer ćemo vjerojatno gledati borbu za ujedinjenje titula u teškoj kategoriji nakon više od 20 godina između njega i Usyka, no datum i lokacija još uvijek nije otkrivena.

Što je sljedeće za Joshuu, teško je reći. Vrlo vjerojatno će tražiti nešto lakši meč da se vrati na pobjedničke staze, a ako to uspije, vjerojatno će razmišljati o težem protivniku. Joe Joyce je već nekoliko puta izrazio želju da se bori protiv Joshue, a u tome ga je podržao Tyson Fury.

‘‘Mislim da se to neće dogoditi. Da je htio borbu protiv mene učinio bi to ovog mjeseca kada je Chisora uskočio. Garantiram vam da tu borbu nećete gledati, sto posto se neće dogoditi. No ja idem na čovjeka koji ga je dvaput pobijedio pa nije ni bitno. Nokautirat ću tipa koji ga je dvaput pobijedio‘‘, rekao je Fury za iFL TV.

‘‘Ja i Usyk za prvaka svijeta je veće nego borba protiv tipa koji je izgubio tri od posljednjih pet borbi. Ne donosi ništa na stol. Kada je u pitanju novac, zaradit ću duplo više borbom protiv Usyka. Joe Joyce bi obrisao pod sa Joshuom, tako da mislim da ni taj meč nikad nećemo gledati‘‘, dodao je Fury.

I Fury i Usyk već na veliko pričaju o njihovom međusobnom susretu, no još uvijek meč nije službeno potvrđen. Nadamo se da će u skorije vrijeme to i postati i da ćemo napokon gledati borbu za ujedinjenje titula u teškoj kategoriji.

Linker
08. svibanj 2024 08:35