K1 i Boks

Usyk rekao da očekuje ‘pravog‘ Furyja idućeg mjeseca: ‘Ne razmišljam o tome da se borba možda neće dogoditi‘

Oleksandr Usyk 

 Giuseppe CACACE/AFP/Profimedia
Mnogi su već odavno rekli da se Fury mora pojaviti ‘‘pravi‘‘ u ovom meču, jer ukoliko bude imao izvedbu kao onu protiv Ngannoua, neće biti dobro za njega

Idućega mjeseca bi smo konačno morali svjedočiti borbi za titulu apsolutnog prvaka u teškoj kategoriji između Tysona Furyja i Oleksandra Usyka. Nije tajna da boksački fanovi uvelike strahuju oko održavanja ovoga meča zbog povijesti otkazivanja i raznih nedaća, no nadamo se kako to ovoga puta ipak neće biti slučaj.

Posljednji je puta Fury na sparingu s Agronom Smakićijem doživio posjekotinu te je zbog toga meč propao, no izgleda da Usyk nije pretjerano zabrinut ovoga puta. Jučer je u intervjuu za Senonds Out rekao da nije zabrinut, ali da očekuje nešto drugačijeg Furyja nego do sada:

‘‘Ne, ne razmišljam o tome da se borba možda neće dogoditi. Ne razmišljam jer mislim da će se borba dogoditi. Moj glavni fokus je trening, moj fokus je i obitelj i moj tim. Ne koristim Instagram, u ovom trenutku je to loše za mene. To je gubitak vremena. Čitam knjige, razgovaram s obitelji… U kampu sam, ne čitam što se događa u svijetu, ne čitam vijesti. Moj fokus je na 18. svibnju‘‘, rekao je Usyk.

‘‘Očekujem drugačijeg Tysona Furyja, jer kad je boksao protiv Ngannoua je vjerojatno razmišljao kako se bori protiv tipa iz UFC-a, i tako to. Pobijedit ću, to će biti lagana borba za mene. Ne znam, možda je istina, a možda ne. Ali znam da će Tyson Fury biti drugačiji‘‘, dodao je.

Mnogi su već odavno rekli da se Fury mora pojaviti ‘‘pravi‘‘ u ovom meču, jer ukoliko bude imao izvedbu kao onu protiv Ngannoua, neće biti dobro za njega. No, vrlo je izgledno da ćemo u ovom meču gledati ‘‘pravog‘‘ Furyja.

Linker
10. travanj 2024 19:59