K1 i Boks

Veliki zaokret u pregovorima!? Hearn rekao da se razgovara o borbi između Hrgovića i Usyka!

Filip Hrgović

 Nick Potts/PA Images/Profimedia
Rekao je kako Fury traži previše novca i ostalih uvjeta tako da će Usyk možda morati riješiti obavezne izazivače

Neki dan je Filip Hrgović objavio kako se s priprema vratio u Zagreb jer su mu propale prilike za mečeve koje su bile na stolu. Najveća među njima je bila ona protiv Andyja Ruiza Jr-a koji se ipak odlučio kako neće boksati protiv našeg boksača nego će vrlo vjerojatno ići na Deontayja Wildera za što može uzeti više novca.

Također, meč između Usyka i Furyja je naišao na velike prepreke jer prema riječima Usykovog menadžera, Fury traži previše novca i to su uvjeti na koje ovi ne žele pristati, a Eddie Hearn je sinoć rekao kako se otvara mogućnost da se meč između Usyka i Hrgovića ipak održi!

‘‘U pozadini se odvijaju neki razgovori, ne sa mnom ali vjerujem da je Frank Smith razgovarao s Krassykom i rekao je da smo spremni za taj meč s Hrgovićem. Znate, ako Usyk ne dobije tu borbu s Furyjem, trebat će mu neka borba. Tada će riješiti svoje obavezne izazivače isto kao što je Anthony Joshua radio u cijeloj svojoj karijeri‘‘, rekao je Hearn za iD Boxing.

‘‘Ne znam kad će se svi probuditi. Fury je govorio da mu nije do novca, da će se boriti besplatno, da će dati sve u humanitarne svrhe i da nije do novca. Apsolutno sr**e. Stvar je da želi dobiti novca koliko god može i da je borba s Usykom jer zna koliko je borba s Usykom teška. Želi financijsku nagradu za to i to nije problem. Ali nemoj govoriti te ostale stvari onda‘‘, dodao je.

Iako bi većina fanova htjela gledati Furyja i Usyka, naš Hrgović bi mogao dobiti priliku života ukoliko se ta borba raspadne.

Linker
20. travanj 2024 06:06