K1 i Boks

(VIDEO) Caleb Plant nokautirao protivnika pa mu ‘kopao grob‘, pogledajte morbidno slavlje

 Caleb Plant  

 AL BELLO/Getty images/Profimedia
Caleb je ovu borbu shvatio prilično osobno

Caleb Plant sinoć se uspješno vratio u ring nakon gotovo godinu dana i poraza od Canela Alvareza nokautiravši Amerikanca Anthonyja Dirrella u devetoj rundi. Ovime je poslao poruku super srednjoj kategoriji te najavio ponovni izlet u sami vrh kako bi vratio svoje izgubljene pojaseve.

U devetoj rundi Plant je Dirrella prvo pogodio lijevim krošeom u tijelo, nakon čega je slijedio lijevi kroše u bradu koji je poslao Amerikanca u carstvo snova. Sudac je brzo prekinuo borbu, a Plant je započeo sa slavljem. Dok je liječnička ekipa pružala pomoć onesviještenom boksaču, Plant je iskoristio trenutak i pravio se kao da lopatom kopa grob. Sudac u ringu je brzo došao do njega i zaustavio neprimjereno slavlje, a vjerovati u viđeno nisu mogli niti sami komentatori.

Snimku nokauta možete pogledati OVDJE.

"Ne, nemoj to raditi, prestani. Caleb je frustriran radi njihove međusobne povijesti, ali ovo nije način." - složili su se komentatori u vezi Plantovog morbidnog slavlja koje možete pogledati OVDJE.

Na konferenciji za novinare koja je uslijedila nakon borbe Caleb je jasno objasnio motivaciju iza ovakvog neobičnog slavlja.

"Siguran sam kako ste svi čuli da me Dirrel ne voli i da je rekao kako ga nikada neće pobijediti bijelac. Dajte da vam nešto kažem, boja kože nije ta koja će vam donijeti pobjedu, već vještina." - zaključio je Plant aludirajući na to da je Dirrel imao rasističke izjave u vezi same borbe.

Linker
18. travanj 2024 12:59