K1 i Boks

(VIDEO) Canelo i Charlo točni na službenom vaganju, sve je spremno za noćašnji okršaj za titule prvaka!

Canelo Alvarez i Jermell Charlo

 Tom Hogan/www.hoganphotos.com/imago sportfotodienst/Profimedia
Rezultate službenog vaganja možete pronaći pri dnu članka

Noćas nas očekuje jedna prava boksačka poslastica, a radi se o meču između kralja super srednje kategorije Canela Alvareza i Jermella Charla. Boksači su danas uspješno odradili službeno vaganje, tako da im je samo preostalo čekati priredbu koja se prema našem vremenu održava noćas.

Iako u posljednje vrijeme vlada narativ kako Canelo više nije u svom ‘‘primeu‘‘, nekoliko je puta ovoga tjedna rekao kako će noćas svima dokazati suprotno. Posljednji je puta nastupio u petom mjesecu ove godine kada je svladao Johna Rydera i obranio svoje pojaseve, a Charlo se nada da će mu donijeti veći izazov nego što je to učinio Ryder.

S druge strane, Charlo je odlučio prijeći u višu kategoriju i izazvati Canela za titule, a on je posljednji puta nastupio u petom mjesecu prošle godine kada je nokautom u desetoj rundi svladao Briana Castana te je obranio svoj status apsolutnog prvaka u super velter kategoriji.

‘‘Mislim da će ovo biti odlična borba. Veličina ovdje nije faktor. Ovo sam radio i prije te sam se osjećao odlično, a spreman sam sad za sve‘‘, rekao je Canelo.

‘‘Kada dođe vrijeme da uđem u taj ring, svi će znati da je došao taj trenutak. Nije mi važno koliko ga svi uzdižu, ovdje će pasti. Volim ovo, uživam u ovome. Ovo radim za nas, za kulturu o kojoj svi govore. Vrijeme je!‘‘, rekao je Charlo.

Na ove izjave je teško bilo što nadodati, tako da samo možemo poželjeti sreću obojici i nadati se da će isporučiti ovo što obećavaju. Rezultate službenog vaganja možete pogledati ispod:

Canelo vs. Charlo - Rezultati službenog vaganja (u lb)

Glavni dio

Canelo Alvarez (167.4) vs. Jermell Charlo (167.4)

Jesus Ramos (153.4) vs. Erickson Lubin (153.4)

Yordenis Ugas (147) vs. Mario Barrios (146.8)

Elijah Garcia (159.6) vs. Armando Resendiz (159.6)

Preliminarni dio

Frank Sanchez (241.6) vs. Scott Alexander (217.8)

Oleksandr Gvozdyk (174.3) vs. Isaac Rodrigues (183.2)

Terrell Gausha (162.4) vs. KeAndrae Leatherwood (162.4)

Linker
26. travanj 2024 21:31