K1 i Boks

(VIDEO) Jake Paul i Tyron Woodley licem u lice posljednji put pred meč

Tyron Woodley vs. Jake Paul
 screenshot (YouTube, Showtime)
Ceremonijalno vaganje ponudilo je show kakav se zapravo mogao i očekivati

Jedna od najiščekivanijih boksačkih priredbi je ispred nas. U noći s nedjelje na ponedjeljak, Jake Paul i Tyron Woodley naći će se u boksačkom ringu. Iako ovo nije meč visoke kvalitete, meč je koji je posljednjih tjedana toliko dobro promoviran da rijetko koga ne zanima što će se dogoditi, tj. može li Tyron Woodley obraniti čast MMA-a, ali istovremeno i riješiti borilački svijet "parazita", kako su "od milja" mnogi nazvali braću Paul.

Nakon što su uspješno odradili službeno vaganje, borci su se našli pred publikom na ceremonijalnom, koje je ponudilo jako dobar show, što se zapravo od ovog showbiz proizvoda moglo i očekivati. Meč po meč polako se dolazilo do onog glavnog. A onda su Woodley i Paul stali jedan preko puta drugog i odradili napeto sučeljavanje.

Uslijedile su nakon toga izjave. Woodley je bio kratak, ali neupitno motiviran, posebno nakon što je ovih dana Paulov tim uputio ružne riječi u vezi njegove majke. Ipak, nije uspio ostati u potpunosti miran. Dok je Paul davao izjavu, Woodley mu je prišao i umalo je došlo do obračuna. Odjednom se na pozornici našao ogroman broj ljudi, ali sve je na vrijeme dovedeno pod kontrolu. Akciju su ipak svi uspjeli sačuvati za ring.

Nažalost, iako je to prije koji dan najavio, na službenom vaganju ipak se nije pojavio Stipe Miočić. Razlog zašto se to nije dogodilo nam nije poznat.

Linker
16. travanj 2024 12:35