UFC

White odgovorio Paulu na najavu da će ga nokautirati: ‘Neka stane u red!‘

Dana White
 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
Jake Paul i Dana White razmijenili su nove ‘želje i pozdrave‘

Otkako je Jake Paul postao relevantno ime u svijetu borilačkog sporta, jedan od oponenata postao mu je predsjednik UFC-a, Dana White. Tako se Paul već pojavio na UFC priredbi, gdje je stvorio probleme pripadnicima osiguranja, a često koristi priliku prozvati Whitea po pitanju primanje boraca.

No, isto tako je Paul više puta rekao kako je spreman boriti se protiv više raznih UFC boraca, u prvom planu protiv Conora McGregora, ali posljednji kojeg je spomenuo bio je upravo sam White. Tako predsjednik UFC nije mogao ne prokomentirati to tijekom konferencije za medije nakon ovog vikenda održane UFC priredbe.

"Ima smisla to što on govori. Meni su 52 godine, nekako sam godinama u rangu s momcima protiv kojih se on bori. Tako da, jasno mi je što se želi boriti protiv mene. Svi protiv kojih se on bori su 50-godišnjaci", rekao je White uz osmijeh i bez plana daljnjeg komentiranja Paula. Ipak, nije mogao bez da odgovori na još jedno pitanje.

Paul je naime izjavio kako će sve vjerojatno završiti tako da će naletjeti na Whitea unutar nekog kluba u Las Vegasu, gdje će ga nokautirati. White je na to imao spreman odgovor.

"Znate što, neka stane u red. Postoji jako veliki broj ljudi koji me žele napasti. Neka stane na kraj reda, a taj red je prijatelju jako dugačak. Dugo ćeš čekati. Uopće me takve stvari ne diraju. Takav je posao kojim se bavimo. To govorim i za borbe, nismo u poslu dobrih momaka. Ovo je opak posao. Ja također govorim svakakve stvari o drugim ljudima, sve je to u redu što se mene tiče", kratko je objasnio White svoje viđenje toga.

Ako u ponedjeljak ujutro Jake Paul savlada Tyrona Woodleya, vjerojatno ćemo dočekati novu seriju prozivki, a možda jedna bude upućena upravo Whitea. Za njega pamtimo kako je već imao neke izazove, od kojih je najozbiljnije zvučao onaj Tita Ortiza, no White se ipak do sada nije spuštao toliko da odjene rukavice. Sumnjamo da će i ovog puta.

Linker
08. svibanj 2024 07:54