K1 i Boks

VIDEO: Pogledajte kako Anthony Joshua izvodi udarce nogama, objavljene snimke s treninga

Anthony Joshua instagram

 SCREENSHOT
Fanovi su imali različite reakcije na objavljene snimke, neki su reagirali uzbuđeno misleći da time najavljuje prelazak u MMA, a drugi smatraju da se Joshua samo malo poigrava.

Anthony Joshua posljednji se put borio kada je brutalno porazio Francisa Ngannoua nokautom u drugoj rundi 8. ožujka u Rijadu, u Saudijskoj Arabiji.

Britanska superzvijezda nedavno je potvrdila da će se vjerojatno vratiti borbom u rujnu, iako se nadao ranijem datumu.

Jučer je na svojoj Instagram priči podijelio snimku svoga treninga na kojima udara fokusere nogama. Na dnu teksta se nalazi poveznica na video. Nakon što je objavio snimku sebe kako radi na svojim nožnim udarcima, obožavatelji su počeli nagađati da bi mogao napraviti senzacionalni prelazak u MMA i boriti se s Ngannouom po pravilima mješovitih borilačkih vještina.

Jedan je napisao: "Mogao bi ići pobijediti Francisa i u MMA-u."

Dok je drugi rekao: "Mogao bi ići u MMA i nokautirati Ngannoua."

A treći je dodao: "Dečko dolazi završiti Ngannoua i u MMA-u."

Neki su, međutim, imali drugačiji pristup.

Jedan je dobacio: "Da, kompa, ostani se baviti boksom, u tome si dobar."

I drugi: "Ljudi počnu dobro raditi u svom sportu pa misle da će moći raditi bilo što."

Jedan korisnik društvenih medija razumno je primijetio: "Svi ‘borci preko tipkovnice‘ ne shvaćaju da je ovo samo novi stil treninga kako bi na drugačiji način aktivirao mišiće koje inače baš i ne koristi. Smirite se."

Upitan kada će biti njegova sljedeća borba, Joshua je nedavno rekao:

"Rečeno mi je da će biti oko rujna. Nadao sam se lipnju. Imam malo vremena za izlaske i malo druženja. Trenutno treniram, imam dva mjeseca prije nego što krenem u kamp."

Derek Chisora smatra da će se Joshua vratiti u akciju na stadionu Wembley protiv pobjednika nadolazeće borbe između Daniela Duboisa i našeg Filipa Hrgovića.

Dubois i Hrgović trebali bi se boriti 1. lipnja na priredbi dvoboja između Artura Beterbieva i Dmitryja Bivola u Saudijskoj Arabiji.

Chisora je rekao za iFL TV o AJ-ovim planovima: "Borit će se protiv pobjednika između Daniela Duboisa i Hrgovića na Wembleyu. Ups, baš imam dugačak jezik.‘‘

Alternativno, datum u rujnu mogao bi nam donijeti borbu između Joshue i Tysona Furyja.

Snimke Joshuinih nožnih tehnika možete pogledati OVDJE.

Linker
16. travanj 2024 08:26