K1 i Boks

(VIDEO) Sin Andersona Silve uspješno debitirao u boksu: Pogledajte kako je nokautirao svog protivnika

Kalyl Silva

Talentirani Kalyl Silva okušao se u boksu nakon nekoliko mečeva u kickboksu

Već dulje vrijeme poznato je da sinovi Andersona Silve na neki način pokušavaju nastaviti gdje je njihov otac stao i također se bave borilačkim sportom. Puno uspjeha imao je Kalyl Silva proteklog vikenda u svom boksačkom debiju na Boxe Show 3 eventu u Brazilu.

23-godišnji sin legendarnog ‘‘Spidera‘‘ došao je do pobjede nokautom u četvrtoj rundi, a desnim ‘‘overhandom‘‘ nokautirao je svog protivnika Paula Santosa, također debitanta.

Kalyl je odmah nakon pobjede završio u zagrljaju svog oca Andersona koji mu je čestitao na uspješnom debiju u profesionalnom boksu. Inače, Kalyl iza sebe ima i tri kickboksačka nastupa. Dvaput je slavio, a jednom je izgubio. Baš poput i oca, sinovi Andersona Silve očito preferiraju borbu u stojci i pitanje je hoće li se ikad okušati u MMA-u, ili će se jednostavno držati boksa i kickboksa.

25-godišnji sin Gabriel zasad nastupa samo u kickboksu, ali u posljednjem nastupu nije se dobro proveo. Gabriel je nastupio krajem 2021. godine, a pod okriljem FightersRep organizacije, pretrpio je poraz teškim nokautom u prvoj rundi.

Teško će Gabriel, ali i Kalyl ponoviti uspjehe svog oca, ali lijepo je vidjeti da Anderson ima priliku prenositi svoje znanje na sinove koji vidno uživaju u onome čime se bave.

Što se samog ‘‘Spidera‘‘ tiče, njega smo u desetom mjesecu ove godine gledali u boksačkom meču protiv YouTubera Jakea Paula. Na žalost brojnih MMA fanova, Silva je jednoglasnom odlukom izgubio od Paula koji boks trenira nešto više od tri godine. Treba ipak napomenuti da će Anderson u četvrtom mjesecu sljedeće godine proslaviti 48. rođendan i daleko je od svog vrhunca. Jake Paul s druge strane kroz nešto manje od mjesec dana slavi 26. rođendan i fizički je više nego spreman.

No, završimo tekst s Kalylom Silvom koji zapravo i jest fokus ovog članka. Njegov kompletan profesionalni debi, kao i pobjedu nokautom možete pogledati u videu koji se nalazi ispod ovog teksta.

Linker
20. travanj 2024 07:07