Ostalo

(VIDEO) Dva na jedan? Nikakav problem za ‘Spidera‘! Anderson Silva istovremeno sparira s obojicom sinova

Anderson Silva, Kalyl Silva i Gabriel Silva

 Instagram (Kalyl Silva)
Legendarni brazilski MMA borac svoje znanje prenosi na svoje nasljednike

Punih 47 godina, napunit će legendarni Anderson Silva u travnju ove godine. Unatoč poznim godinama, ''Spider'' je i dalje u odličnoj formi, a to je i dokazao protekle 2021. godine. Ipak, Brazilac se preselio iz UFC oktagona u boksački ring te je navukao boksačke rukavice. Tito Ortiz izdržao je pune 82 sekunde protiv ''Spidera'', no još je impresivnija pobjeda protiv bivšeg svjetskog boksačkog prvaka, Julia Cesara Chaveza Jr.-a. Silva je Meksikanca savladao podijeljenom sudačkom odlukom.

Ususret nastupima koji ga čekaju tijekom 2022. godine, Silva vrijeme provodi trenirajući sa svojim sinovima. Kalyl i Gabriel Silva dovoljno su odrasli da se upuste u sparinge sa svojim ocem. Oba sina imaju i kickboxing nastupe iza sebe, u protekloj 2021. godini. Kalyl je slavio u oba nastupa, dok je 24-godišnji Gabriel brutalno nokautiran u 11. mjesecu prošle godine. Više o tome, možete pročitati OVDJE.

Kalyl Silva putem svog Instagram profila, podijelio je zanimljiv video na kojem on i njegov brat Gabriel, spariraju s legendarnim ''Spiderom''. Zanimljivo je kako Anderson istovremeno sparira s obojicom, no radi se o sparingu nešto lakšeg tempa. Ipak, vidljivo je kako su Andersonove vještine i dalje na visokoj razini.

''Paukova osjetila su snažna...'', napisao je Kalyl u opisu spomenutog videa.

Inače, Kalyl Silva dvije godine je mlađi od Gabriela i sudeći prema njegovim prošlogodišnjim nastupima, djeluje poprilično obećavajuće. Posebno impresivan bio je u svome debiju. Samo 12 sekundi trebalo mu je da spektakularno nokautira svog protivnika, a snimku možete pogledati pri dnu teksta.

Linker
24. travanj 2024 01:46