K1 i Boks

(VIDEO) ‘Spider‘ može biti ponosan! Sin Andersona Silve debitirao sjajnim nokautom

Kalyl Silva
 Screenshot (youtube, Fightersrep)
Mlađe generacije i potomci velikih boraca polako započinju svoje borilačke karijere

Kalyl Silva ime je koje bi mogli gledati i na većim kickboxing pozornicama u budućnosti. 22-godišnji Brazilac i ujedno sin legendarnog MMA borca Andersona Silve proteklog vikenda debitirao je u sklopu FightersRep 10 priredbe. Samo jedan udarac bio je potreban mladom Kalylu da savlada svog protivnika Anthonyja Reynagu, a sudac prekida borbu nakon 11 sekundi od početka meča

Andersonov sin protivnika je pogodio lijevim high-kickom, a oduševljava brzina i preciznost kojom je izveo spomenutu tehniku. Mladi Kalyl osim kick-boksa bavi se i nogometom, no pretpostavka je kako će ići očevim, ali i bratovim stopama. Naime, 24-godišnji Gabriel Silva također je sin legendarnog ''Spidera'' te se bavi kick-boksom. Trenutno je na omjeru 5-0, a drži i FightersRep pojas u srednjoj kategoriji. Jednom prilikom izjavio je kako ne planira raditi tranziciju u MMA, sport u kojem se njegov otac izgradio kao jedan od najvećih u povijesti, no tko zna, vrijeme će pokazati.

U svakom slučaju, čini se kako su ''Spiderovi'' sinovi naslijedili ljubav prema borilačkom sportu, a sudeći po ranim fazama karijere, naslijedili su i ponešto talenta. Naravno, puno posla i godine dokazivanja na daleko višim razinama čekaju ih prije nego li ih budemo mogli uspoređivati s njihovim ocem, Andersonom Silva. Inače, Anderson bi 11. rujna trebao nastupiti u boksačkom meču protiv bivšeg UFC-ovog prvaka Tita Ortiza.

Linker
22. studeni 2022 22:45