Ostalo

Ali Abdelaziz opovrgnuo navode: ‘Apsolutno nije istina da je Khabib potpisao za nogometni klub‘

Khabib Nurmagomedov
 Instagram (fc Legion)
Čini se kako umirovljeni dagestanski MMA borac ipak nije potpisao ugovor s ruskim trećeligašem

Prije dva dana mogli ste pročitati vijest kako je Khabib Nurmagomedov potpisao ugovor s ruskim nogometnim klubom naziva FC Legion Dynamo Makhachkala. Čak se i na službenom Instagram profilu momčadi iz trećeg razreda ruske nogometne lige pojavila fotografija na kojoj Khabib potpisuje nekakav ugovor, a klub se oglasio riječima:

''Velike bitke čekaju naš Legion, a za to su nam potrebni veliki ratnici''

Poznati reporter MMA Junkieja John Morgan potrudio se saznati radi li se o istinitoj vijesti, a informacije je potražio kod Alija Abdelaziza, čovjeka koji je ujedno i menadžer umirovljenog dagestanskog MMA borca. Abdelaziz je opovrgnuo navode te se čini kako Khabiba ipak nećemo gledati kako nastupa u drugom, barem zasad nećemo.

''Pokušao sam preko Alija Abdelaziza doći do potvrde da je Khabib potpisao ugovor s ruskim nogometnim klubom. Ali mi je rekao da to apsolutno nije istina i nazvao je sve te informacije lažnim vijestima'', napisao je Morgan na svom Twitter profilu.

Možda se Khabib Nurmagomedov jednostavno predomislio jer je u Barceloni nastalo upražnjeno mjesto odlaskom Lionela Messija. Šalu na stranu, teško bi bilo očekivati da umirovljeni MMA borac bez ikakvog iskustva u profesionalnom nogometu nastupa za klub iz treće ruske lige.

Nameće se pitanje što je to Khabib potpisao na spomenutoj fotografiji koju je dagestanski nogometni klub objavio na svom Instagram profilu, no vjerojatno se radi o dobrom marketinškom triku. Ipak, ne bi bilo na odmet vidjeti Khabiba kako ide stopama Mirka ''Cro Copa'' Filipovića koji je u sezoni 2004/2005. nekoliko puta nastupio za Cibaliju u 2. HNL Sjever. Nažalost, uz limitiranu minutažu, nije se uspio upisati u strijelce.

Linker
24. travanj 2024 06:29