K1 i Boks

(VIDEO) Udarci mu uistinu zvuče zastrašujuće: Pogledajte kako Mike Tyson trenira Ngannoua za okršaj s Furyjem!

Francis Ngannou, Dewey Cooper i Mike Tyson 

 Ian Maule/AFP/Profimedia
Jučer je Ngannou odradio i otvoreni trening u prisustvu svog standardnog tima trenera, ali i u prisustvu Mikea Tysona koji mu je cijelo vrijeme dijelio savjete i pokazivao što mora popraviti u svojoj tehnici

Jedan od velikih mečeva koje također iščekujemo u desetom mjesecu jest onaj između Tysona Furyja i Francisa Ngannoua. Nije tajna da gotovo nitko ne daje Ngannouu šanse u ovom debitantskom meču u profesionalnom boksu, no njegova snaga udarca definitivno nije za podcijeniti.

Ozbiljno se bivši UFC-ov prvak u teškoj kategoriji primio treninga u nadi da će ugroziti jednog od najboljih teškaša današnjice, a osim toga je i angažirao legendarnog Mikea Tysona koji mu svojim savjetima svakodnevno pomaže u pripremama za najveći meč u njegovom životu.

Recept za pobjedu nad Tysonom Furyjem je za Ngannoua na papiru jednostavan; skratiti distancu i bliskim udarcima pokušati nokautirati Furyja. Da, zvuči jednostavno, no u praksi će to biti sve samo ne jednostavno. Fury je, unatoč tome što je u posljednje vrijeme teško zastranio, jedan od najboljih teškaša današnjice te je teško zamisliti da mu Ngannou pruži ozbiljnije probleme.

Jučer je Ngannou odradio i otvoreni trening u prisustvu svog standardnog tima trenera, ali i u prisustvu Mikea Tysona koji mu je cijelo vrijeme dijelio savjete i pokazivao što mora popraviti u svojoj tehnici, a cijeli ćete video moći pronaći pri dnu ovog članka. Ngannouovi udarci su uistinu teški i nitko se s njima ne smije igrati, pa ni sam Tyson Fury.

Ngannou je ovom meču možda i najopasniji jer nema što za izgubiti. Nije nikakva sramota biti poražen od Tysona Furyja, dok je za ‘‘Kralja cigana‘‘ priča ipak suprotna. Ukoliko izgubi od Ngannoua bit će to velika mrlja na njegovoj karijeri, tako da se nadamo da se i on sprema kao i Francis.

Linker
24. travanj 2024 12:47