K1 i Boks

(VIDEO) Vraća se Badr Hari! Nastupit će u rujnu protiv engleskog kickboksača, pogledajte službeni trailer koji je izbacio Glory

Badr Hari (lijevo) udara Alistaira Overeema (desno)

 ANP/ALAMY/ALAMY/PROFIMEDIA Anp/alamy/alamy/profimedia
Legenda ovog sporta vraća se nakon poraza od Alistaira Overeema

Legenda kikboksa Badr Hari vraća se u akciju protiv Jamesa McSweeneyja u glavnom meču večeri rezerviranom za GLORY 88 u Parizu koji će se održati 9. rujna (deveti mjesec). Dužnosnici Gloryja potvrdili su meč u subotu sa službenom objavom tijekom GLORY 86 eventa iz Njemačke.

Ovaj meč dolazi nakon što je Hari prošlog listopada objavio svoje povlačenje iz sporta poslije poraza od dugogodišnjeg rivala i bivšeg protivnika Stipe Miočića i Mirka Cro Copa, legende borilačkih sportova, Nizozemca Alistaira Overeema. Rezultat te borbe na kraju je prebačen u no-contest nakon što su službenici Gloryja otkrili da je Overeem bio pozitivan na zabranjenu supstancu, što je prisililo promociju da poduzme mjere protiv bivšeg izazivača za UFC naslov.

S tom borbom koja je zapravo izvan njegovog rekorda, Hari se želi vratiti u pobjednički niz kada će ponovno ući u ring u rujnu.

Što se tiče McSweeneyja, 42-godišnji veteran nastoji nastaviti svoj pobjednički niz koji je aktualan od prošlog prosinca (12. mjesec) kada je slavio protiv Turčina Bugre Erdogana nakon što je napravio tranziciju s MMA-a na kikboks. McSweeney se tijekom svoje karijere suočio s mnogo vrhunskih boraca, uključujući prošla razdoblja u UFC-u, ONE Championshipu i KSW-u.

GLORY 88 održava se u Dome De Paris 9. rujna, što je prvi put da promocija održava event u Francuskoj od 2019. godine. Povodom ovoga izbacili su kratki trailer u kojem je prisutna najava ove borbe, a možete ga pogledati na dnu članka.

Linker
11. travanj 2024 00:27