K1 i Boks

(VIDEO) Vrlo zanimljiva polovina godine u Gloryju: Pogledajte najbolje nokaute u posljednjih šest mjeseci

Glory - najbolji nokauti

 Screenshot (youtube, Glory)
Najveća kickboksačka organizacija na svijetu uživa vrlo uzbudljivu kalendarsku godinu

Prošla godina ponudila je samo devet Gloryjevih eventa, dok smo 2021. godine imali priliku gledati samo tri eventa najbolje kickboksačke organizacije na svijetu. Istina da je pandemija koronavirusa bila jedan od glavnih razloga malog broja evenata proteklih godina, ali stvorio se dojam i da je Glory u strmoglavom padu.

Srećom, ova velika kickboksačka organizacija ove godine pojačala je tempo i zasad smo gledali šest njihovih evenata u ovoj kalendarskoj godini. Još dva su službeno najavljena i održati će se u osmom i devetom mjesecu, a do kraja godine Glory će gotovo sigurno održati više od 10 evenata.

Radi se o uvećanju brojke u odnosu na prošlu godinu, a isplivali su i neki novi borci u organizaciji. Najviše pažnje nekako privlači teška kategorija unutar koje je Glory organizirao turnir četvorice krajem četvrtog mjeseca, a prije deset dana dobili su i privremenog prvaka teške kategorije.

Tariq Osaro osvojio je turnir četvorice, a privremenim prvakom postao je porazivši Antonija Plazibata. Osim Tariqa Osara, u teškoj kategoriji pojavio se i sjajni Bahram Rajabzadeh koji je u petom mjesecu nokautirao Luisa Tavaresa.

Zanimljivo je bilo i u ostalim težinskim kategorijama, a s obzirom da se bliži sredina ove kalendarske godine, Glory je pripremio vrlo zanimljivu kompilaciju. Organizacija je sažela najbolje nokaute u dosadašnjem dijelu 2023. godine.

Nećemo vam previše otkrivati, jer najbolje je da sami pogledate koje su nokaute uvrstili na ovu listu. Video je ispod teksta, a što dodati, osim da uživate u ovim sjajnim potezima.

Linker
03. svibanj 2024 15:32