K1 i Boks

Wilder upozorava da će meč između Furyja i Ngannoua biti dosadan: ‘Ja ću vratiti uzbuđenje u tešku kategoriju!

Deontay Wilder 

 Kevin Quigley/dmg media/Profimedia
Neki dan je Wilder također rekao kako će on biti novi apsolutni prvak teške kategorije koji će ujediniti sve pojaseve

Sinoć je Oleksandr Usyk obranio svoje titule u teškoj kategoriji porazivši Daniela Duboisa, a sljedeći korak za Tysona Furyja je meč protiv debitanta Francisa Ngannoua. Nadali smo se da ćemo ove godine gledati taj okršaj za apsolutnoga prvaka, no to se, prema svemu sudeći, neće tako skoro dogoditi.

Kako god, mnogi Ngannouu ne daju nikakve šanse u tom meču, a Deontay Wilder je jučer rekao kako bi taj meč mogao biti jako dosadan. Osim toga, sebe vidi kao osobu koja će vratiti uzbuđenje i atraktivnost u tešku kategoriju:

‘‘Mislim da će borba između Furyja i Ngannoua biti dosadna. Imam neki osjećaj u sebi koji mi govori da će biti dosadna. Puno glume, puno raznih drugih gluposti. Mislim da to neće biti uzbudljiva borba. Neke borbe u teškoj kategoriji, pogotovo one u kojima ja nisam bio, prošle su jako loše. Vatra više nije nikako ista‘‘, rekao je Wilder za ESNews.

‘‘Ja ću ponovno vratiti boks, nemojte se brinuti. Znam da je uzbuđenje i iščekivanje je**no umrlo. U teškoj kategoriji više nema nikakvih uzbuđenja. Ne brinite ništa. Ja sam ovdje. Kralj će se uskoro vratiti. Ponovno ću sjediti na tronu s krunom na glavi. Ne brinite, znam da vam je svima dosadno, ali to neće potrajati‘‘, dodao je Wilder.

Neki dan je Wilder također rekao kako će on biti novi apsolutni prvak teške kategorije koji će ujediniti sve pojaseve, a vidjet ćemo kako će pokušati provesti svoj plan. Za sada bi mu sljedeći korak trebao biti Joshua, ali treba pričekati da se taj meč i realizira.

Linker
01. svibanj 2024 15:40