Ostalo

A.J. McKee smatra da njegova priča s Pitbullom nije završena: ‘Još imamo nedovršenog posla!‘

A.J. McKee

 PX IMAGES/ALAMY/ALAMY/PROFIMEDIA Px Images/alamy/alamy/profimedia
Krajem mjeseca McKee će se boriti s njegovim bratom

Ako se pita A.J. McKeeja, njegova priča s Patriciom "Pitbullom" Freireom još uvijek nije završena. McKee (20-1) i Freire (35-5) imaju svaki po pobjedu u dvije međusobne borbe, pri čemu je McKee završio Freirea giljotinom i osvojio Grand Prix u perolakoj kategoriji 2021. godine na Bellatoru 263, a "Pitbull" je osvetio svoj poraz i vratio pojas u pobjedi jednoglasnom odlukom na Bellatoru 277 prošle godine.

Od tog su se meča dogodile i neke promjene: McKee je prešao u laku kategoriju, a Freire se na kraju spustio u bantam kategoriju. Freire nije uspio u pokušaju da osvoji pojas u trećoj diviziji nakon što je bio prvak lake i perolake kategorije kada je izgubio od prvaka Sergia Pettisa prošli mjesec, ali to nije promijenilo McKeejevo mišljenje o potencijalnoj trilogiji.

“Želio sam da Patricio pruži dobru borbu, ali sr**e je što je izgubio. Očito nitko ne želi izgubiti, ali i dalje mislim da imamo nedovršenog posla – omjer naših borbi jest 1-1. Radujem se što ću i sam postati prvak, a onda se možda vratim u perolaku kategoriju te možemo odraditi tu trilogiju."

McKee će se boriti s Freireovim bratom, bivšim prvakom u lakoj kategoriji Patrickyjem Freireom (24-11) u uvodnoj borbi Grand Prixa lake kategorije na Bellator X Rizin 2 30. srpnja (sedmi mjesec) u blizini Tokija. Dok je njegov fokus na lakoj kategoriji, McKee je voljan vratiti se u pero kategoriju kako bi dovršio trilogiju s Freireom ili prihvatio bilo koji značajan izazov.

"Možda i mogu odraditi još nekoliko borbi u perolakoj, ali uglavnom sam završio s tim, osjećam da sam dao dovoljno u toj diviziji i da svi znaju da sam najbolji. Ako me itko želi testirati, ja sam više nego voljan to učiniti. Više sam nego sposoban za to, no ipak je za sada laka kategorija moj dom i tu sam spreman raditi da me sada zovu najboljim u toj diviziji”, zaključio je McKee.

Linker
01. svibanj 2024 13:15