Ostalo

Scott Coker tvrdi: ‘Bellatorovi prvaci su najbolji borci na svijetu, nikad nismo bili bolji‘

Scott Coker

 Screenhsot (youtube, Mma Junkie)
Uistinu bi bilo zanimljivo vidjeti ih protiv UFC-ovih prvaka, no to se nažalost gotovo sigurno neće dogoditi

Bellator 291 se održao ovog vikenda, a njega je ponajviše obilježio povratak prvaka velter kategorije Yaroslava Amosova. Nakon pet odličnih rundi svladao je Logana Storleyja jednoglasnom sudačkom odlukom te se vratio u uistinu velikom stilu. Došao je tako do 27. profesionalne pobjede, a neporažen je još uvijek.

Nakon priredbe je čelni čovjek Bellatora Scott Coker rekao kako je jako zadovoljan s onim što Bellator sada radi. Također je spomenuo nadolazeći turnir u lakoj kategoriji koji će uključivati i prvaka Usmana Nurmagomedova, te je rekao kako će turnir pokazati tko je najbolji borac lake kategorije na svijetu. No, smatra da su svi prvaci Bellatora najbolji na svijetu:

‘‘Čovječe, imamo hrpu ubojica. Kada samo pogledate što nas čeka 10.3., Usman protiv Bensona, Shabliy protiv Musayeva, a onda idemo na A.J. McKeea protiv ‘Pitbulla‘ i Barnaoui se bori protiv Brenta Primusa. To je veličanstveno i jedva čekam‘‘, rekao je Cokerna press konferenciji nakon priredbe.

‘‘Ovo će biti vrhunska godina za nas, mislim da nikad nismo bili bolji. Organiziramo vrhunske borbe diljem svijeta, a to ćemo i nastaviti. Ovo je najbolji roster kojeg smo imali. Kad pogledate polutešku kategoriju, tu imamo najboljeg borca svijeta. U srednjoj također imamo najboljeg, isto kao u velteru. Onaj tko pobijedi u turniru u lakoj, bit će najbolji borac lake kategorije na svijetu. Tako se osjećam‘‘, dodao je.

Prvak u poluteškoj je Vadim Nemkov, u srednjoj Johnny Eblen, a u velter kategoriji Yaroslav Amosov. Prirodna je stvar da će Coker hvaliti svoje borce, no bilo bi uistinu vrhunski kada bi imali priliku vidjeti ih protiv UFC-ovih prvaka.

Linker
24. travanj 2024 11:34