Ostalo

AJ McKee cilja na titulu koju drži Nurmagomedov: ‘Khabib mi je rekao: Vidimo se!‘

AJ McKee

 Screenshot/Instagram AJ McKee
AJ McKee večeras ulazi u kavez na PFL priredbi ‘‘Battle of The Giants‘‘, ali već gleda i na sljedeću borbu

A.J. McKee ubrzo ulazi u kavez i ako sve prođe kako treba, čini se da će napokon dobiti borbu koju je tražio više od godinu dana.

Na večerašnjem događaju PFL: ‘‘Battle of the Giants‘‘, McKee će se suočiti s brzo rastućim talentom Paulom Hughesom u prvoj borbi glavnog dijela večeri, ali titula Bellator prvaka lake kategorije koju drži Usman Nurmagomedov je ono što mu je cijelo vrijeme na meti. Nedavni susret s Usmanovim rođakom i trenerom Khabibom Nurmagomedovom donio mu je vijesti koje je čekao.

"To je borba koju svi žele, Usman i McKee", rekao je McKee za MMA Fighting. "Mislim da je to ono što je sljedeće na rasporedu. To je ono što svi žele i mislim da nema drugih borbi koje bi se trebale dogovoriti.‘‘

"Bio sam na Usmanovoj borbi u San Diegu i Khabib prolazi pored mene i kaže ‘vidimo se u Dubaiju.’ Ja kažem ‘vidimo se u Dubaiju,’ tako da izgleda da guraju tu borbu, a i ja to guram. Izgleda da ćemo to ostvariti. Nema druge borbe koju bismo trebali dogovoriti."

Večeras se suočava s perspektivnim Hughesom koji je potpisao za PFL kao slobodni agent ranije ove godine i ima samo jednu borbu u promociji. McKee planira pokazati Hughesu da postoje različite razine u ovom sportu kad se susretnu u kavezu.

"On se zapravo nije nosio s nikakvim pritiskom", rekao je McKee. "Samo je prolazio kroz borce. Kako će reagirati kad stvari postanu ozbiljne i nepredvidljive? Ja nisam tip koji se povlači. Bit ću mu stalno pred licem. Morat ćemo vidjeti kako će Paul Hughes reagirati kad stvari ne idu u njegovu korist? Što će biti sposoban učiniti u tim trenucima?‘‘

McKee nije ni znao za Hughesa prije nego što mu je ponuđena borba jer izviđanje prepušta svom ocu i treneru Antoniju McKeeju. Možda je Hughes doista sljedeća velika stvar, ali McKee obećava da neće biti stepenica na njegovom putu do zvijezda.

"Ne obraćam puno pažnje na svoje protivnike", rekao je McKee. "Moj tata je taj koji gleda videosnimke i sastavlja plan borbe. Za mene, ime je ime. Lista za odstrjel je lista za odstrjel i ja ću nastaviti izbacivati ljude jednog po jednog.‘‘

"Bio sam u njegovoj poziciji, tako da znam taj osjećaj gladi. Sjećam se prvog puta kad sam se borio s veteranom. Moj prvi veteran bio je Pat Curran. Sjećam se tog gladnog osjećaja. Želio sam taj trenutak. Stariji sam, ali nisam toliko star. Još uvijek držim svoje. Učinit ću ono što najbolje radim, a to je pobijediti na bilo koji način."

Linker
20. listopad 2024 01:05