Ostalo

Anderson Silva u pregovorima s japanskom MMA promocijom, želi tamo zaključiti svoju karijeru

 Anderson Silva 

 Anthony Geathers/Getty images/Profimedia
Trenutno je na snimanju filma, a o borbi ćemo više znati kada završi taj projekt na koji je uključen

Davne 1997. je Anderson Silva započeo svoju MMA karijeru sa dvije pobjede iste večeri, a sve ostalo je povijest. Postao je tako borac kojeg i danas mnogi nazivaju najvećim svih vremena, a teško se ne složiti da ne pripada tim razgovorima ako uzmemo u obzir sve što je ostvario u kavezu.

2020. je odradio svoju posljednju profesionalnu borbu, a to je učinio protiv Uriaha Halla te je i poražen. Nakon toga se bacio na boks te je boksao i protiv Jakea Paula, a sada je otkrio kako je s jednom od japanskih promocija u pregovorima da kod njih odradi svoju posljednju profesionalnu borbu.

‘‘Trenutno sam fokusiran na dva projekta i uskoro ću imati za objaviti nešto jako lijepo kada je u pitanju borba. U razgovorima smo s japanskom promocijom za mogućnost da svoju posljednju MMA borbu odradim tamo. To ima smisla. Svoju internacionalnu karijeru sam započeo tamo, tako da ću ju vjerojatno tamo i završiti. Vidjet ćemo što će od toga biti‘‘, rekao je Silva na promociji filma ‘‘Murder City‘‘.

‘‘Čekamo da se snimanje ovog filma privede kraju, to je još jedan projekt na kojemu radim. Otići ćemo u Japan, sjesti za stol s njima i pregovarati s ljudima koji su zainteresirani da ovu borbu organiziraju u Japanu. Tamo ću završiti MMA karijeru‘‘, objasnio je.

Nije rekao o kojoj se MMA promociji radi, ali velike su šanse da je u pitanju Rizin. Treba pričekati službenu potvrdu cijele te priče, a bit će to dostojanstven, a vjerojatno i simboličan oproštaj istinske legende.

Linker
01. svibanj 2024 05:27