Ostalo

Andrei Arlovski pretukao je Albance u Londonu zbog nasilja nad djevojkom: Detaljno je prepričao sukob

Andrei Arlovski

 Louis Grasse/Shutterstock Editorial/Profimedia
Tijekom dočeka Nove godine, UFC-ov teškaš fizički se sukobio s nasilnicima nasred ulice u Londonu

Nakon brojnih negativnih priča povezanih s poznatim MMA licima, kao što je sukob Dane Whitea i njegove supruge ili slučaj Phila Baronija osumnjičenog za ubojstvo svoje djevojke, posljednjih dana u javnost su isplivale i neke pozitivne vijesti iz MMA svijeta.

Jučer smo vam pisali o Dustinu Lamprosu koji hvata pedofile, prisiljava ih na sklekove, a zatim ih predaje policiji. Osim Lamprosa, zanimljivom pričom može se pohvaliti i legendarni Andrei Arlovski. Naime, nekoliko stranih medija (Sport-Express, telecomasia.net) prenijeli su izjavu Arlovskog koji je prepričao zanimljivu situaciju koja mu se dogodila u Londonu tijekom novogodišnjih praznika.

Bjelorus je navodno pretukao nekoliko Albanaca koji su fizički zlostavljali djevojku na ulici. Prema priči Arlovskog, ubrzo su požalili.

‘‘Izašli smo iz restorana (Arlovski i njegova obitelj), a zatim sam ugledao trojicu ili četvoricu Albanaca na ulici. Jedan je već udario djevojku, omotao je njenu kosu oko svoje šake i povlačio ju je za kosu. Izgledalo je kao da ju želi udariti koljenom u lice.‘‘, započeo je Arlovski, a zatim je uslijedio dio priče o tome kako se sukobio s nasilnicima koje navodi kao albanske izbjeglice.

‘‘Došao sam do njih i rekao ‘Sretna vam Nova godina, što to radite?‘. Jedan od njih mi je rekao da se ne miješam, a naravno da je bio pijan. Drugi mi je stajao s lijeva i udario tako da me zakačio po uhu. Nisam oklijevao, odgurnuo sam, a desnicom sam nokautirao tipa koji je držao djevojku. Desnim aperkatom sam to napravio. Nastala je tučnjava, a oni su ubrzo pobjegli. Čak je i moja supruga bila spremna napasti ih.‘‘, prepričao je ‘‘Pitbull‘‘ u intervjuu objavljenom na YouTube kanalu naziva ‘‘Ushataika‘‘.

Arlovski je u nastavku razgovora prepričao kako je i policija bila u blizini, ali taksisti su mu pojasnili da policija jako rijetko reagira na sukobe izbjeglica. Djevojka koja je bila žrtva fizičkog nasilja htjela je napustiti društvo tih Albanaca, a oni joj to nisu dopuštali i Arlovski je morao reagirati.

Velika gesta bjeloruskog MMA veterana koji iza sebe ima 57 profesionalnih MMA nastupa (34-21, 2 NC), a 2005. godine osvojio je i UFC-ov pojas u teškoj kategoriji. 43-godišnji Arlovski profesionalno nastupa od 1999. godine i jedan je od najdugovječnijih MMA boraca. Pod okriljem UFC-a upisao je 23 pobjede i zauzima drugo mjesto na vječnoj ljestvici, odmah iza Jima Millera koji je upisao 24 pobjede. Arlovski je drugi i po broju odrađenih mečeva unutar UFC-a (39), a i na toj ljestvici je Jim Miller ispred njega (40).

Linker
14. travanj 2024 11:47