Ostalo

Bellator večeras objavljuje veliku vijest, procurila informacija da je riječ o fantastičnom turniru

Bellator kavez
 screenshot (YouTube, Bellator)
Pojavila se informacija kako Bellator kreće u Grand Prix turnir poluteške kategorije

Druga najveća svjetska promocija za večeras u 22 sata je najavila veliku vijest, odnosno službeno priopćenje. Nakon što se prije nekoliko dana pojavila informacija kako će svoju prvu priredbu u 2021. godini odraditi tek u travnju, očekivalo se da bi to trebala biti prva informacija koju će službeno otkriti. I koliko god će ona razočarati fanove promocije, ona glavna vijest, do koje su mediji ipak došli, sve fanove borilačkog sporta će oduševiti i uzbuditi.

Naime, ono o čemu se krajem prošle godine počelo špekulirati postaje realnost, odnosno Bellator je ušao u organizaciju turnira poluteške kategorije. Tako barem glasi informacija do koje je došao Marcel Dorff, jedan od vodećih MMA "insidera", za kojeg se već dokazalo kako gotovo nikad ne izlazi s netočnim ekskluzivnim informacijama. Kako je on napisao na svom Twitter profilu, večeras će se službeno najaviti spomenuti Grand Prix turnir. Imena boraca? I više nego spektakularna. Ryan Bader, Corey Anderson, Gegard Mousasi te velika Bellatorova pojačanja, Anthony Johnson i Yoel Romero. Dorff nije među imenima dobio ono prvaka, Vadima Nemkova, ali pretpostavlja kako je i on u turniru. Za preostala dva borca ćemo vjerojatno trebati sačekati večeras i službeno obraćanje Scotta Cokera.

Bellator bi sa svojim priredbama trebao krenuti 2. travnja, a čini se da bi prvu priredbu trebalo predvoditi polufinale trenutnog Grand Prixa, onog u perolakoj kategorije, između Patricia Freirea i Emmanuela Sancheza. Pobjednika te borbe već u finalu čeka A.J. McKee.

Linker
14. travanj 2024 15:48