Ostalo

Bellatorov šef otkrio protiv koga će legendarni Fedor Emelianenko odraditi posljednji meč: ‘Teško mu je reći ne‘

 Fedor Emelianenko

 TASS/TASS/Profimedia
Bit će to kraj jedne bogate karijere

Prema riječima Bellatorovog predsjednika Scotta Cokera, legenda Fedor Emelianenko ima još jednu borbu po ugovoru s organizacijom, a to će mu ujedno biti i posljednja profesionalna borba u karijeri. Fedor već ima i željenog protivnika, a to je čovjek koji ga je već jednom pobijedio.

‘‘Reći ću vam što Fedor uistinu želi. Već smo obavili taj razgovor, ovo je njegova posljednja borba po ugovoru. Rekao mi je da se želi umiroviti, ali još uvijek nisam razgovarao s Baderom o tome. Teško je Fedoru reći ne, recimo to tako. Definitivno razmišljamo o tome, ali još noje potpisano ni ništa slično tome. Ali definitivno ćemo razgovarati‘‘, rekao je Coker nakon sinoćnjeg Bellator 283 eventa.

Iako nikakav dogovor nije postignut, Coker je otvoreno rekao da Fedor ima mogućnost izabrati protivnika, vrijeme i lokaciju. Velika je vjerojatnost da to bude upravo Bader jer je i sam Fedor u više navrata rekao kako želi taj revanš.

Fedor se nije borio od jeseni prošle godine kada je u Moskvi pobijedio Tima Johnsona. Prije toga je pobijedio ‘Rampagea‘ Jacksona krajem 2019. godine, čemu je prethodio taj poraz od Badera.

‘‘Razumijem ja to. Nokautirao sam ga za 35 sekundi i naravno da on sad želi revnaš. Otvoren sam za to, ali nisam ni razmišljao o tome još‘‘, rekao je Bader.

Linker
19. srpanj 2024 04:42