Ostalo

Bellatorov šef potvrdio: ‘U pregovorima smo s Nateom Diazom, želimo da se bori kod nas‘

Coker i Diaz

 Screenshot (twitter, Mma Junkie)
Svjestan je da puno organizacija već razgovara s Diazom

Nate Diaz ovog je mjeseca odradio svoju posljednju borbu pod UFC-ovim ugovorom i tako postao jedan od najtraženijih slobodnih boraca ovih dana. Pobijedio je u prošlom meču Tonyja Fergusona te je ipak iz UFC-a izašao sa podignutom rukom, a originalno se trebao boriti protiv Khamzata Chimaeva.

Praktički nekoliko sati nakon meča protiv Fergusona čelnici raznih drugih organizacija počeli su govoriti kako žele dovesti Diaza sada kada više nije pod ugovorom sa UFC-om. Iako se Nate nije previše oglašavao, spomenuo je samo da se želi boriti u boksu i to protiv koga drugog, nego Jakea Paula.

Sinoć je došla zanimljiva informacija od strane Scotta Cokera, šefa Bellatora. Naime, Coker tvrdi da su već u pregovorima s Diazom i da postoji dobra mogućnost da će upravo tamo Nate nastaviti svoju karijeru.

‘‘Pa definitivno smo u pregovorima s njim. Mi smo ga kontaktirali i znamo da on sad vjerojatno razgovara sa svima, mislim da je on sad u vrlo dobroj situaciji. Znam da se želi boriti protiv Jakea Paula. Znate, Jake se bori protiv Andersona Silva na Showtimeovom PPV eventu koji je i naša matična kuća, tako da tu vidimo odličnu sinergiju‘‘, rekao je Coker za BBC Sport.

‘‘Nadamo se da ćemo postići dogovor da barem svoje posljednje MMA borbe odradi pod Bellatorom. Već smo u pregovorima‘‘, zaključio je Coker.

Bellator nije jedina organizacija koja je već javno izrazila zainteresiranost za Diaza, prošli tjedan je i čelnik BKFC-a rekao da ‘agresivno‘ rade na tome da pridobiju Natea. Ne znamo za koga će se Nate odlučiti, ali jedna stvar je sigurna – u odličnoj je pregovaračkoj poziciji.

Linker
25. travanj 2024 07:47