Ostalo

BORILAČKI TJEDAN: Joe Joyce ide po osvetu protiv Zhanga, UFC donosi sudar jakih aduta lake kategorije

Zhilei Zhang (lijevo) i Joe Joyce (desno)

 SCREENSHOT (INSTAGRAM, QUEENSBERRY PROMOTIONS)
Borba Zhanga i Joycea je u nama pogodnom terminu

Novi tjedan, novi "Borilački tjedan"! Nakon proteklog vikenda u kojem nam je glavni fokus bio na nastupima regionalnih boraca u najjačim europskim MMA promocijama, sada se okrećemo novim izazovima. Čeka nas dugo očekivani boksački revanš, UFC nam nudi okršaj top 10 boraca lake kategorije, a tu je i Bellator u Europi.

Zhang vs. Joyce 2

Može li se Joe Joyce vratiti u kombinaciju za pokušaj osvajanja naslova u teškoj kategoriji? Ako se osveti Zhileiju Zhangu za poraz prekidom u travnju, tada se spominje kao potencijalni protivnik WBO prvaka Oleksandra Usyka, budući da je Zhang sada privremeni prvak. Ova priredba održava se u nama pogodnom terminu jer je mjesto događaja Engleska, a sigurni smo da će ovo biti meč koji će opravdati svu pompu oko njega. Tko zna, možda netko prozove Hrgovića..

Gdje: OVO Arena Wembley, London

Kada: U subotu (23.9.) Glavni dio priredbe kreće u 20:30, dok je očekivano vrijeme glavne borbe večeri oko 23:30.

Popis borbi: OVDJE

UFC Fight Night 228: Fiziev vs. Gamrot

Nakon dva vikenda gdje smo gledali borbe za pojas, sada ćemo nakratko odmoriti od toga te prelazimo na dvoboj dva top 10 borca lake kategorije. U glavnoj borbi večeri sudarit će se šestorangirani Rafael "Ataman" Fiziev te sedmorangirani Mateusz "Gamer" Gamrot. Fiziev u ovu borbu ulazi nakon poraza od Justina Gaethjea, a Gamrot želi nastaviti pobjednički niz nakon što je porazio Jalina Turnera. Vraća se i Bryce Mitchell protiv Dana Igea, a gledat ćemo i borbu dvije rangirane borkinje slamka kategorije.

Gdje: UFC Apex Center, Las Vegas

Kada: U subotu (23.9.) i nedjelju (24.9.). Preliminarni dio kreće u 22 sata, dok je glavni dio priredbe na rasporedu od 1:00 poslije ponoći.

Popis borbi: OVDJE

Bellator 299: Eblen vs. Edwards

Ako vam se u subotu navečer neće gledati boks, već MMA, a UFC vam je prekasno, tu je Bellator sa svojom 299. priredbom. U glavnoj borbi večeri prvak srednje kategorije Johnny Eblen brani svoj pojas protiv mlađeg brata Leona Edwardsa, Fabiana. Ono što je sjajna vijest da se priredba održava u irskoj prijestolnici, Dublinu te će priredba biti u nama pogodnom vremenu, što nikako ne smijemo propustiti.

Gdje: 3 Arena, Dublin

Kada: U subotu (23.9.). Preliminarni dio kreće u 17 sati, dok je glavni dio na rasporedu od 22 sata.

Popis borbi: OVDJE

Linker
02. svibanj 2024 23:30