Ostalo

Cedric Doumbe zauvijek je zatvorio vrata UFC-a: ‘Ja više nemam 20 godina, a oni su uprskali situaciju‘

Cedric Doumbe

 Screenshot (youtube, Pfl)
Doumbe je u PFL-u pronašao svoj dom i na tome mu treba čestitati, no i tu ga čeka dosta težak posao

Bivši Gloryjev prvak u velter kategoriji, Cedric Doumbe, prošle je godine uspješno debitirao u PFL-u spektakularnim nokautom nad Jordanom Zebom za samo devet sekundi borbe, a u trećem mjesecu ga čeka opasni i neporaženi Baissangour Chamsoudinov (7-0). Bit će Doumbeu ovo drugi nastup za organizaciju, a očekuje ga stilski jako nezgodan protivnik.

Jedno vrijeme nije bilo izvjesno hoće li se Doumbe odlučiti za UFC ili za PFL, no druga opcija je ipak prevladala te je odlučio svoj put graditi u PFL-u. Neki dan je u ‘‘The MMA Houru‘‘ rekao kako više nikada neće pokušavati ići u UFC jer mu je ovdje odlično:

‘‘Sve to mi je smiješno jer su oni za**bali. Oni su sj**ali. No, ja nisam izgubio ništa, oni su ti koji su izgubili. Tako je kako je, znate? Sve se događa s razlogom. Nikada ne možete sa sigurnošću predvidjeti budućnost, ali 90 posto sam siguran da nikada neću ići tamo. Ja više nemam 20 godina, nisam više mlad borac. Mislim da sam zauvijek zatvorio vrata UFC-a‘‘, rekao je Doumbe pa se dotaknuo sljedećeg protivnika:

‘‘Ljudi govore puno sranja i da će on pobijediti samo zato što izgleda kao hrvač. Iz Čečenije je, ali mene nitko nikada nije srušio. Prvo su govorili da je Jordan taj, a sada govore da je on taj koji će me srušiti. Ponovno ćete vidjeti nokaut u prvoj rundi‘‘.

Doumbe je u PFL-u pronašao svoj dom i na tome mu treba čestitati, no i tu ga čeka dosta težak posao. PFL je odlično odigrao svoj potez i doveo ovakvog borca, što je također vrijedno pohvale.

Linker
01. svibanj 2024 22:44