Ostalo

Čelni čovjek Bellatora konačno progovorio o tome zašto je prodao organizaciju: ‘U biznisu je to normalna stvar‘

Scott Coker

 Joly Victor/ABACA/Shutterstock Editorial/Profimedia
Nije nikakva tajna da Bellator u posljednje vrijeme nije izgledao najbolje, a spajanjem s PFL-om su se otvorile neke nove prilike i za same borce

Nedavno smo svjedočili i prvom zajedničkom eventu nakon spajanja PFL-a i Bellatora, a ovoga tjedna je PFL objavio parove prvog kola ove sezone gdje se vidjelo da su više od polovice boraca iz turnira, zapravo borci koji su spajanjem pridošli iz Bellatora. Čeka nas jako zanimljiv turnir koji starta jako brzo.

Dugo se općenito špekuliralo o spajanju ove dvije organizacije, a prije nekoliko mjeseci je konačno postalo i službeno. Scott Coker, čelni čovjek Bellatora, jučer je po prvi puta javno progovorio o tome zašto je odlučio prodati organizaciju:

‘‘Reći ću vam iskreno, razmišljao sam o tome. Bila je prilika, a ja sam osjećao kao da je vrijeme. Vrijeme je da budem poduzetnik i radim ono što najviše volim. Radio sam za Viacom i Paramount devet godina i to je bilo odlično iskustvo. Drago mi je da sam to učinio. Paramount je bio odličan prema meni. No, ja sam poduzetnik u srcu. To je prvi posao koji sam imao kao odrastao čovjek‘‘, rekao je Coker za MMA Junkie.

‘‘Naporno sam radio i vjerujem da smo izgradili veliku vrijednost kompanije. Kada smo držali Strikeforce, imao je vrijednost. Onda ga je netko poželio i kupio, a to je prirodna stvar u biznisu. Ja samo želim biti poduzetnik i to raditi‘‘, dodao je.

Nije nikakva tajna da Bellator u posljednje vrijeme nije izgledao najbolje, a spajanjem s PFL-om su se otvorile neke nove prilike i za same borce. Zajednički event je izgledao jako dobro, no velik posao je pred njima ukoliko nekada u budućnosti žele da ih se naziva istinskom konkurencijom UFC-a.

Linker
27. travanj 2024 08:01