Ostalo

Coker iznenađen UFC-ovim potezima: ‘Pa pogledajte samo kakvu mi sad polutešku imamo...‘

Scott Coker
 Screenshot (YouTube, Bellator)
Bellator je s vrlo zanimljivim rosterom za polutešku zakoračio u 2021. godinu

Većinu onih najzvučnijih pojačanja Scott Coker je pronašao u sada već bivšim UFC-ovim zvijezdama, a za neka od njih se predsjednik Bellatora ugodno iznenadio kada je saznao da su slobodni na tržištu.

Neka od najpoznatijih lica koja možemo povezati s ovom pričom su Anthony Johnson, Yoel Romero, ali i Corey Anderson koji je u međuvremenu već debitirao za Bellator (TKO vs. Melvin Manhoef).

"Ovdje pričamo o nekoliko likova koji su stvarno pravili razliku u njihovoj kategoriji i iznenađen sam time da ih nisu htjeli zadržati. Po meni je to bila sjajna prilika za nas", rekao je Coker u razgovoru s MMA Fightingom.

"Smatram da smo mi za njih bolji izbor. Ovdje će ti borci imati sjajan dom i mislim da će biti izuzetno sretni. Ljudi jako dobro vide kako se ovdje odnosima prema borcima. Ovdje vlada jedna prava obiteljska atmosfera. Da, sve je ovo posao i tako ga vodimo, ali vodimo ga drugačije od drugih organizacija. Na kraju dana, mislim da su borci ti koji su htjeli biti ovdje", dodao je Coker pa zaključio:

"Ovo je dobra stvar za nas, pa pogledajte samo kakvu mi to polutešku kategoriju sada imamo."

A osim spomenutih Andersona, Romera i Johnsona, Bellator u kategoriji do 93 kilograma ima i vrhunske borce poput prvaka Vadima Nemkova, Ryana Badera, Phila Davisa, Lyota Machide,...

Linker
26. travanj 2024 06:14