UFC

Conor McGregor želi biti dio ‘Power Slap‘ lige: ‘Mogao bih biti najavljivač‘

Conor McGregor 

 Alessio Morgese/NurPhoto/Shutterstock Editorial/Profimedia
Želi biti dio budućih spektakala

Slavni Irac je izgleda veliki fan nove ‘Power Slap‘ lige koja se u posljednje vrijeme našla pod salvom kritika nakon što se većina fanova složila oko toga kako to nije pravi sport. U ‘Power Slap‘ ligi natjecatelji imaju 30 sekundi vremena da isporuče šamar svom protivniku, a onda se role mijenjaju te im protivnik vraća istom mjerom.

Pobjednik se određuje prema efektivnosti udarca i protivnikovom vremenu koje si je uzeo za oporavak. Bivši UFC prvak u dvije kategorije, Conor McGregor, nedavno je izjavio kako bi htio aktivno sudjelovati u cijeloj priči, najvjerojatnije kao najavljivač natjecatelja, a usporedio je ulogu s onom koju je Joe Rogan imao u UFC-u.

"Mogao bih potencijalno biti Joe Rogan ‘Power Slap‘ lige. Ali polako s time, o svemu ću odlučiti opušteno. Iako, moje oči su cijelo vrijeme na toj ligi. Možemo reći da sam osviješten svega, no polako ću tome pristupiti. Jedino što možete je moliti se da je protivnikova sila pomnožena s brzinom pokreta manja nego što bi trebala biti." - pažljivo je prokomentirao svoju ulogu Irac.

Prva epizoda ‘Power Slap‘ koja se emitirala prošlog tjedna prošla je pod budnim okom neurokirurga nakon što je jedan od natjecatelja koji je bio brutalno nokautiran izgubio pamćenje. ‘Power Slap‘ natjecanje nije moglo doći u gorem trenutku s obzirom na antireklamu koju je Dana White priredio ošamarivši svoju suprugu na Novogodišnjoj zabavi.

Linker
14. travanj 2024 12:12