Ostalo

Danis odgovorio na izazov Diega Sancheza: ‘Ne želim ići u zatvor zbog ubojstva‘

Dillon Danis
 GARY I ROTHSTEIN/UPI/Profimedia
Bellatorov borac i vlasnik crnog BJJ pojasa posljednjih dana ponovno je iskočio u prvi plan

Da se Dillon Danis bori koliko proziva, danas bi imao puno više odrađenih MMA borbi od dvije, koliko je odradio u Bellatorovom kavezu, posljednji put još u ljeto 2019. godine. Imena protivnika vjerojatno je već zaboravio i on sam. Dakle, protekle dvije godine pratimo njegova redovna prozivanja raznih boraca. Posljednje "žrtve" bili su mu Michael Bisping i John Wayne Parr. No, kako Danis reagira kad netko prozove njega?

Upravo to mu se dogodilo tijekom Twitter prepucavanja s Michaelom Bispingom. Javio mu se Diego Sanchez, donedavni UFC borac koji se posvetio boksu bez rukavica te je Danisa prozvao na meč.

"Boksaj protiv mene Dillon, bliži sam tvojoj veličini i godinama, a protiv tebe bih se borio na bilo kojoj težini u bilo kojem sportu. Ti si veliki gangster, zašto ne bi ogolio te svoje BJJ šake u bare knuckle meču?", napisao je Diego, označivši Davida Feldmana, predsjednika BKFC promocije, u kojoj bi on trebao nastaviti karijeru.

Danis očito ne voli kad se netko prihvati njegovog imena pa je ovaj izazov odlučio glatko odbiti.

"Ne želim ići u zatvor zbog ubojstva. Ostani sa strane mali čovječe, prije nego te netko ozlijedi", odgovor je MMA legendi.

Trenutno ne znamo kakvi su Danisovi planovi po pitanju nastavka karijere. Nema ga već neko vrijeme niti u grapplingu, gdje nema baš nešto previše zavidan profesionalni omjer, odnosno 18 pobjeda i 16 poraza. On sam često spominje MMA i boks, ali nikako da se nešto po tom pitanju pokrene i da ga ponovno vidimo u borbi.

Tamo bi ga mnogi voljeli vidjeti, posebno protiv nekog ozbiljnog borca, a najveći je broj naravno onih koji bi ga voljeli vidjeti poraženog, ako računamo na to da se radi o vjerojatno najomraženijoj osobi u cijelom svijetu borilačkog sporta. No, gledajući kakav je Bellator s njim matchmaking odradio u prve dvije borbe, nismo sigurno koliko je tako nešto realno za očekivati.

Linker
17. travanj 2024 15:53