Ostalo

Ivan Erslan trebao se boriti s etabliranim PFL borcem u Puli, Ivana Petrović otkrila je detalje

Ivana Petrović

 SCREENSHOT/YOUTUBE (MMA JUNKIE)
Ivana Petrović, koja je jedina je borkinja hrvatskih korijena u UFC-u, traži od FNC-a da njenom timskom kolegi daju borbu

Ivana Petrović (7-1) podijelila je na svom Instagramu objavu njenog timskog kolege Marthina Hamleta (12-5), inače etabliranog PFL borca. Radi se o Norvežaninu koji je svoju MMA karijeru započeo u Švedskoj, a svoje ime je izgradio u poluteškaškoj konkurenciji PFL-a.

Zadnju borbu odradio na proljeće 2023. godine kada je izgubio od Impe Kasanganaya, inače radi se o borcu koji je u prošlom nastupu pobijedio jednog od najvećih regionalnih talenata Slovenca Jakoba Nedoha.

image

Ivana Petrović IG story

IVANA PETROVIć

"Nisam se borio već neko vrijeme, a borbe su mi bile zakazane nekoliko puta ove godine. Zadnja prilika je bila u FNC-u kada sam se trebao boriti pred 20 tisuća ljudi 6. rujna ove godine (op.a. Arena Pula) protiv Ivana Erslana. Ta prilika je sada otpala (op.a. Erslanov potpis za UFC). Neaktivnost je izvan kontrole. Što sada? Što god život izbaci pred mene bit ću pozitivan" napisao je Hamlet u svojoj objavi dok je Ivana zatražila od FNC-a priliku za svog timskog kolegu. Također, rekla je da je sretna zbog Erslanovog potpisa za najveću svjetsku organizaciju.

Hoće li vrhuška FNC-a udovoljiti zahtjevima ponajbolje hrvatske MMA borkinje, ostaje za vidjeti.

Linker
07. rujan 2024 18:18