Ostalo

Jake Paul nakon prvog poraza: ‘Ovo je ponižavajuće iskustvo, no Tommy je pošteno pobijedio‘

Jake Paul

 AA/ABACA/Abaca Press/Profimedia
Otrkio je kako je u kampu dvaput bio bolestan te je imao i ozlijeđenu ruku, no priznao je poraz te ne želi tražiti izlike

Sinoć je svoj prvi poraz u borilačkoj karijeri doživio Jake Paul. Nakon osam solidnih rundi podijeljenom sudačkom odlukom je slavio Tommy Fury, no u meču su obojica uistinu imali svojih trenutaka te je meč uistinu bio vrlo blizak. U posljednjoj rundi je Jake Tommyja bacio u nokdaun, no svejedno do pobjede nije uspio doći.

Dugo očekivani meč između ove dvojice rivala napokon je iz trećeg pokušaja održan, te je Jake poražen u svom sedmom profesionalnom nastupu. Zanimljivo je to da prema ugovoru Jake ima pravo aktivirati klauzulu o revanšu, dok u slučaju poraza Tommy to ne bi mogao. O sinoćnjem porazu je progovorio i sam Jake:

‘‘Svo poštovanje Tommyju jer je pobijedio pošteno. Nemojte me suditi prema pobjedama, sudite me prema porazima. Vratit ću se. Mislim da zaslužujem revanš. Bila je to odlična borba, bliska borba. Ne znam slažem li se sa sucima. Imao sam 10-8 rundu dvaput. No, tako je kako je. Ovo je definitivno ponižavajuće iskustvo, prihvatit ću ga. Vratit ću se u dvoranu i učiniti ovo opet‘‘, rekao je Jake nakon borbe.

‘‘Iskreno, osjećao sam se kao da sam na ravnim nogama. Bio sam gadno bolestan dvaput u kampu, ozlijedio sam i ruku. Tako da ovo nije bio moj najbolji nastup. Izgubio sam, ne tražim izlike. Samo kažem da ovo nije bio moj najbolji nastup. Vratit ćemo se i uzeti pobjedu. Ne sudite me prema pobjedama, sudite me prema porazima. Vratit ću se jači‘‘, dodao je.

Sinoć su vjerojatno mnogi dobili ono što su željeli, a to je da Jake izgubi. No, mora mu se priznati da se nakon poraza ponio kao pravi sportaš te je čestitao protivniku i pokazao mu poštovanje.

Linker
14. travanj 2024 09:07