Ostalo

Tommy Fury: ‘Sinoć sam napravio veliku stvar za svoju ostavštinu, ako želi revanš, dobit će ga!‘

Tommy Fury 

 AA/ABACA/Abaca Press/Profimedia
Prema ugovoru, Jake ima pravo aktivirati klauzulu o revanšu dok u slučaju poraza Tommy to nije imao pravo učiniti

Sinoć je Tommy Fury popularnom Jakeu Paulu nanio prvi poraz u profesionalnoj borilačkoj karijeri, a Jake je poraz ipak dobro prihvatio. Nakon osam odličnih rundi podijeljenom sudačkom odlukom je slavio Fury mlađi, a veliki nalet emocija je imao nakon dugo željene pobjede.

Ovo je bio treći pokušaj da se borba organizira, te je konačno bio i uspješan. Iako su prije borbe najavljivali nokaute, to se nije dogodilo nego smo gledali dosta kompetitivan meč za tu razinu boksa. Jake je nakon poraza čestitao Tommyju, no otkrio je kako je u kampu dvaput bio bolestan te se borio s ozlijeđenom rukom. Fury je pak s druge strane bio vrlo emotivan oko svoje pobjede:

‘‘Posljednje dvije godine, ovo je sve što okupira moj život. Slomio sam rebro, onda nisam mogao ući u SAD. Svi su mislili da se bojim i da bježim. Večeras sam napravio veliku stvar za svoju ostavštinu. Ja sam Tommy Fury‘‘, rekao je Tommy nakon meča.

‘‘Tijekom protekle dvije godine, imao sam san i viziju da ću pobijediti ovu borbu. Nitko mi nije vjerovao. Sad ja mogu ustati i svi se mogu ugledati na mene. Ovo je bio moj prvi ‘main event‘ i imam tek 23 godine. Imao sam veliki pritisak na ramenima i podnio sam ga‘‘, dodao je.

‘‘Ovo je bio moj prvi ‘main event‘. Sada ću biti samo još jači, bit ću još i veći. Bilo je puno živciranja oko ove borbe, ali sve sam to prebrodio. Ako želi revanš, neka ga i bude‘‘, zaključio je Tommy.

Sigurna je stvar da ćemo u jednom trenutku sigurno gledati revanš između njih dvojice. Zanimljivo je to što prema ugovoru Jake ima pravo na revanš, a da je Tommy izgubio, ne bi imao to pravo.

Linker
14. travanj 2024 23:57