Ostalo

Jake Paul: ‘Ne osjećam da sam izgubio od Tommyja Furyja jer sam zaradio 30 milijuna dolara‘

Jake Paul 

 Sam Hodde/Getty images/Profimedia
Tvrdi da je iz poraza naučio puno toga te da ga je učinio boljom osobom i boljim boksačem

Krajem drugog mjeseca ove godine je Jake Paul doživio svoj prvi poraz u boksačkoj karijeri, a nanio mu ga je Tommy Fury. Iako će mnogi i za Tommyja reći da nije ‘‘pravi‘‘ boksač, ipak mu je bio najveći izazov do sada što se i vidjelo u ringu. Nakon osam rundi je pobijedio podijeljenom odlukom sudaca, a noćas je Jake pred novim izazovom.

Nate Diaz je ime njegovog noćašnjeg protivnika, a UFC-ova legenda će pokušati učiniti isto što je učinio i Tommy Fury. Bit će ovo Diazom debi u profesionalnom boksu, a Paula se opet kritiziralo da se ne bori protiv boksača nego protiv umirovljenih MMA boraca koji ne dolaze iz boksa.

Iako je od Furyja izgubio, Jake je rekao da nema takav osjećaj jer je zaradio pozamašnu svotu novca:

‘‘Tada sam izgubio i zaradio 30 milijuna dolara, tako da se ne osjećam kao da sam izgubio. Sada sam u još većoj borbi. Poraz je jedino onda kada dopustite da to bude poraz. Naučio sam iz njega, postao više fokusiran, doveo sam cijeli novi tim. Postao bolja osoba i bolji čovjek nakon toga, resetirao prioritete i ciljeve, tako da je za mene to zapravo bila pobjeda‘‘, rekao je Paul za DAZN.

Dotaknuo se i Diaza:

‘‘On donosi brojeve, ja donosim brojeve. Jako je zanimljivo. Ovo je toliko masivna borba, privući će toliko publike. To ovu borbu čini vjerojatno najvećom ove godine, a brojevi će sve to i pokazati‘‘, zaključio je Paul.

Noćas je ova borba na rasporedu, tako da ćemo uskoro saznati hoće li Diaz uspjeti Paulu pomrsiti račune.

Linker
27. travanj 2024 05:03