Ostalo

Jake Paul otkrio kada će imati svoj MMA debi, natuknuo da se sprema veliki boksački meč

Jake Paul 

 Fayez Nureldine/AFP/Profimedia
Izgleda da je popularni Paul jako zauzet te se namjerava istovremeno pripremati za nastupe u dva sporta

U prvim danima ove godine Jake Paul je zatresao borilačku zajednicu potpisom ugovora s PFL-om. Odlučio se tako okušati i u MMA-u, no nije otkrivao kada namjerava odraditi svoj debi. U međuvremenu je boksao još jednom, i to protiv Tommyja Furyja koji ga je pobijedio odlukom sudaca.

Nedugo nakon objave da je potpisao za PFL, Jake je počeo objavljivati videozapise s treninga na kojima trenira hrvanje i BJJ, tako da je bilo pitanje kada će nastupiti. Odgovor nije davao sve do sad, a otkrio je okvirno vrijeme kada ćemo ga konačno vidjeti u kavezu:

‘‘Izgleda da će to biti krajem 2023. ili početkom 2024. godine. Jako sam uzbuđen. Samo gledanje PFL-ovih borbi me jako uzbuđuje. Malo sam trenirao jiu-jitsu i vratio se hrvačkim korijenima. Odrastao sam hrvajući u Ohiu, Division I, imam tu pozadinu. Morao sam se samo fokusirati na učenje ‘kickova‘. Trebam godinu ili tako nešto, tada ću biti spreman‘‘, rekao je Jake ovog vikenda na PFL-ovoj priredbi.

Najavio i povratak boksu:

‘‘Trenutno analiziram sve oko toga, vraćam se osnovama. Mijenjao sam neke stvari u svom timu i dogovaramo se s kim ćemo se sljedeće boriti. Ima nekoliko uistinu velikih imena. Razgovaramo s nekoliko njihovih timova i želimo dogovoriti ogromnu borbu. Uskoro ćete čuti najavu od mene‘‘, dodao je.

Za sada se još uvijek ne zna s kim i kada će se Paul iduće boriti. U trenutno posljednjem nastupu ga je svladao Tommy Fury, no Jake izgleda ne namjerava odustati od boksa. No, ukoliko namjerava posvetiti se MMA-u, ipak će boksačku karijeru morati malo staviti sa strane jer MMA zahtijeva jako puno toga.

Linker
27. travanj 2024 06:59