Ostalo

Jake Paul otkrio koliko namjerava prodati PPV-ova protiv Andersona Silve: ‘Žele vidjeti kako gubim‘

 Jake Paul i Anderson Silva 

 Christian Petersen/Getty images/Profimedia
Glavni razlog prihvaćanja te borbe je da demantira Danu Whitea

Najteži ispit u karijeri Jakea Paula se sve više približava, a zainteresiranost fanova također iz dana u dan sve više raste. Bilo da se radi o Paulovim fanovima ili o onima koji samo priželjkuju da od nekog izgubi, nema nikakve dvojbe da je meč protiv Andersona Silve odjeknula u borilačkoj javnosti.

Nebitno o kojoj se grupi radi, Paul na svoje mečeve uvijek privuče mnoštvo gledatelja i kupaca PPV-a, te se za ovaj ujedno i najveći, očekuje da sruši dosadašnji Paulov rekord u prodaji istih. Anderson Silva u svojoj profesionalnoj boksačkoj karijeri ima tri pobjede i jedan poraz, dok je Paul neporažen i ima pet pobjeda.

‘‘Mislim da će ovo biti najveći ‘pay-per-view‘ u mojoj karijeri. Bio bih sretan da prodam između 300 000 i 500 000, ali mislim da možemo doći do nekih 600 000 ili 700 000 ovisno o tome kako prođe ‘fight week‘ i promocija samog meča. Bit će najveća do sad, to je sigurno‘‘, rekao je Jake za MMA Junkie.

Dotaknuo se i kritika da se opet bori sa umirovljenim MMA borcem, a ne boksačem:

‘‘Ne slažem se s tim. On definitivno predstavlja MMA zajednicu, možda samo ne želi pritisak jer je i Woodley rekao isto. On predstavlja MMA zajednicu i puno MMA fanova želi vidjeti kako ja gubim. A glavni razlog zbog kojeg se borba događa jest taj što je Dana White rekao da se ne usudim. Želim dokazati svima da se ne bojim Andersona Silve‘‘, zaključio je Paul.

Borba će se dogoditi 29. ovog mjeseca u Desert Diamond Areni, a Paul i Silva će predvoditi cijelu priredbu.

Linker
19. travanj 2024 13:33